Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Új magyar nyelvű rádió indult az interneten – az adást a szlovák Fun Radio indította. A Fun Radio Danubius “a legnagyobb és legsikeresebb magyar slágereket” sugározza – közölte kedden a Bumm.sk szlovákiai magyar internetes hírportál.

“Már hosszabb ideje kerestük annak a módját, miként reagáljunk a magyar rádiók komoly népszerűségére a déli járásokban. Az internetes sugárzásnak az a célja, hogy megerősítsük a Fun Radio márkát azoknak a hallgatóknak a körében, akik magyar rádiókat hallgatnának” – jelentette ki Zuzana Gasparovicová, a rádió marketingigazgatója.
A második legnépszerűbb szlovák rádió szeretné kihasználni, hogy a korábbi két nagy sikerű magyar adás, a Sláger Rádió és a Danubius Rádió 2009 őszén megszűnt, és űrt hagyott maga után. Többek között ezért is keresztelték Danubiusra az új adót.

“A Fun Radio az új internetes adás segítségével lehetőséget kíván biztosítani a hallgatóknak arra, hogy kedvenc számaikat hallgathassák, és mindezt exkluzív módon, egyetlen szlovákiai rádióként” – vélekedett a marketingigazgató.

A Fun Radio Danubius a http://www.funradio.sk/play internetes címen érhető el.

(MTI)

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!