KezdőlapHírekMeghalt Szilágyi István özvegye: utolsó kívánsága nem teljesült, magányosan hunyt el

Meghalt Szilágyi István özvegye: utolsó kívánsága nem teljesült, magányosan hunyt el

-

Egyedül, magányosan hunyt el Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán

Szombat reggel elhunyt Szilágyi István özvegye, Jolika néni – közölte a segítője a közösségi oldalán. Jolika nénit januárban kórházban ápolták, súlyos tüdődaganattal, minden vágya az volt, hogy halála előtt találkozhasson még fiával.

Az idős asszony halála előtt szerette volna még látni fiát, aki jelenleg börtönben ül, megölte édesapját, Szilágyi Istvánt.

“Nagyon örülnék, ha találkozhatnék a fiammal. Tudom, hogy óriási bűnt követett el, de nem tudok mit tenni, mégiscsak a gyermekem, a vérem… Remélem, kérvényezhetjük a találkozót, és ha megkapjuk a szükséges engedélyeket, hosszú hónapok után végre újra láthatom Pétert”mondta akkor az özvegy.

Jolika néni segítője Baricz Dezső többször is meglátogatta az idős nőt a kórházban, valamint folyamatosan tartották a kapcsolatot.

„Mindennél jobban szerette volna látni a fiát és Brüsszelben élő unokáját, ám legnagyobb fájdalmára ez már nem teljesült. Pénteken még sikerült néhány szót váltanunk, ám már nagyon le volt gyengülve, csont és bőrre fogyott, s azt sem tudta, hogy milyen hónapot írunk. Szerette volna, ha a közelgő születésnapját a kórházon kívül, együtt ünnepeljük meg, de sajnos ezt sem érhette meg. Egyedül és magányosan, méltatlanul halt meg, s bár vannak rokonai, de sem a testvére, sem pedig unokája nem érdeklődött felőle” – nyilatkozta a férfi a Borsnak.

Jolika néni 78 éves volt. Az asszonyt a Kozma utcai temetőben, imádott férje, Szilágyi István mellé fogják eltemetni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet