KezdőlapHírekMeghalt Tina Turner

Meghalt Tina Turner

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

83 éves korában meghalt Tina Turner amerikai származású énekesnő. Az énekesnőt szerdán érte a halál.

Tina Turner hosszú betegség után békésen hunyt el svájci Zürich melletti Küsnachtban lévő otthonában – közölte képviselője.

A közlemény megerősíti, hogy az énekesnő „békésen” halt meg otthonában, és hozzáteszi: „Vele a világ egy zenei legendát és példaképet veszít”.

A közeli barátok és a család számára zártkörű temetési szertartást tartanak.

„Zártkörű temetési szertartás lesz, amelyen közeli barátok és a családtagok vesznek részt, Kérjük, tartsák tiszteletben családja magánéletét ebben a nehéz időszakban. További sajtómegkeresésekre nem válaszolunk” – írta az énekesnő képviselője, Roger Davies.

Tina Anna Mae Bullock 1939. november 26-án született az amerikai Tennessee állambeli Nutbushban.

Az 1960-as évek végén az Ike & Turner Revue együttes énekesnőjeként vált híressé, de később szólóelőadóként is hírnévre tett szert.

Karrierje során több mint 180 millió albumot adott el és 12 Grammy-díjat nyert. Több mint három évtizeden át a showbiznisz egyik legkeményebben dolgozó nőjeként tartották számon, világszerte stadionokat töltött meg turnéival.

Az énekesnő az év elején azzal viccelődött, hogy legalább annyira híres a lábairól, mint a hangjáról. Egyszer állítólag 2 millió fontra biztosította a lábait.

Legnagyobb slágerei közé tartozik a ‘What’s Love Got To Do With It’, a ‘Private Dancer’ és a ‘The Best’.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet