KezdőlapHírekMeghalt Vágó István

Meghalt Vágó István

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

74 éves korában meghalt Vágó István, az egyik leghíresebb televíziós személyiség. Munkássága során számos díjjal kitüntették, a Szkeptikus Társaság alapító tagja, a Demokratikus Koalíció média munkacsoportjának vezetője, országos elnökségi tagja.

Szombatra virradó éjjel, otthonában meghalt Vágó István, az ország egyik legismertebb kvízmestere, a Legyen Ön is milliomos egykori műsorvezetője. Halálhírét a DK is megerősítette egy közleményben.

„Váratlanul elhunyt Vágó István barátunk és társunk.

A sikeres televíziós, az ország egykori legnépszerűbb vetélkedőjének vezetője, a Szkeptikus Társaság alapítója, a Demokratikus Koalíció elnökségében sok-sok éven át dolgozó társunk örökre itt hagyott minket. A tényekért, a tudományért, a rációért és a szabad, európai Magyarországért folytatott küzdelmét mostantól nélküle kell folytatnunk.

A Demokratikus Koalíció Vágó Istvánt saját halottjának tekinti, a párt közössége, politikusai, kollégái, támogatói osztoznak a család gyászában. István, nyugodj békében! – állt a közleményben.

Vágó István Budapesten született 1949-ben, gyógyszer-vegyészmérnöknek tanult, képzett idegenvezető volt, de ezt a szakmáját sosem gyakorolta. Kevesen tudták róla, hogy a Favágók együttesben basszusgitáron játszott, a dzsessz volt a kedvenc zenei műfaja.

Kiválóan beszélt angolul, németül, franciául és spanyolul, megértette magát olaszuk, lengyelül és svédül is. Felesége, Judit újságíró, fiuk, Péter a vendéglátóiparban dolgozik.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet