KezdőlapHírekMegszületett Meghan Markle és Harry herceg gyereke

Megszületett Meghan Markle és Harry herceg gyereke

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hétfő délután világra jött Meghan Markle és Harry herceg első gyereke.

“Kisfiú” – jelentette be a királyi család közösségi oldalán a nagy hírt, miszerint megszületett Harry herceg és Meghan Markle közös gyereke.

“Örömmel jelentjük be, hogy 2019 május 6-án megszületett Sussex hercegének és hercegnőjének első gyereke. A kisfiú 3.2 kilóval jött a világra. A hercegnő és babája is kiváló egészségnek örvend.” – írta közösségi oldalán a királyi pár.

A hírt személyesen Harry hercegII. Erzsébet királynő unokája – jelentette be hétfő délután, majd hivatalos közleményben az udvar is megerősítette.

A tájékoztatásból kiderült, hogy a gyermek már kora reggel, brit idő szerint fél hat előtt néhány perccel a világra jött.

Harry elmondta a windsori rezidenciájuknál összegyűlt újságíróknak, hogy a gyermek nevén még gondolkodnak, de az újszülött és az édesanyja “remekül van”.

Harry és Meghan közös Instagram-oldala beszámolt arról is, hogy a kisfiú 7 font és három uncia, vagyis hozzávetőleg 3260 gramm súllyal született.

https://www.instagram.com/p/BxH36irhwcO/

Harry és Meghan első gyermeke jelenleg a hetedik helyet foglalja el a brit trónutódlási sorban, nagypapája, vagyis Károly trónörökös, valamint Harry bátyja, Vilmos herceg, Vilmos három gyermeke, illetve saját édesapja, a trónöröklési sorrendben hatodik helyen álló Harry után. Így nem valószínű, hogy valaha az Egyesült Királyság uralkodója lesz.

Az újszülött a 93 éves II. Erzsébet királynő és 98. évében járó férje, Fülöp edinburghi herceg nyolcadik dédunokája.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet