Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az Illatos úti Ebtelepre évente – csupán Budapestről – több mint 3000 kutya kerül be, melyek nagyobbik hányadát saját gazdája adja le. A rendelkezésre álló, mindössze 94 férőhely azonban nem oldja meg a folyamatosan helyhiánnyal küzdő telep gondjait.

Ezért nélkülözhetetlen az elkötelezett állatbarátok segítsége: ha kutyát terveznek a családba fogadni, akkor elsősorban az Illatos útról válasszanak, így segítve azokon, akiknek erre a legnagyobb szükségük van.

Az Illatos útra való jutást megkönnyíti, hogy a szervezők 10 óra és 13 óra között minden egész órában támogatóik segítségével autóbuszt is indítanak a Városliget, Felvonulási térről (az Időkeréktől) és vissza.
Különlegesség, hogy a buszokon, óránként más-és más sztár az „idegenvezető”, akik az utazás során elmondják az Illatos útról, az örökbe fogadásról és a felelős állattartásról a legfontosabb tudni valókat. (velünk lesz többek között Kovács Patrícia, Keresztes Ildikó, Novák Péter és Papp Gergő is)

Az Örökbe fogadó Napon, majd ezt követően egy hónapon keresztül a Vigyél Haza Alapítvány valamennyi szuka kutya ivartalaníttatását átvállalja, akiket magánszemély közvetlenül a Telepről fogad örökbe, hiszen napjainkban nem csupán az utcára dobott, vagy elkóborolt kutyák jelentenek súlyos problémát, hanem a felelőtlenül szaporított állatok évről-évre hatványozódó száma is.

Az örökbefogadott kutyák a védőoltást, külső élősködők elleni cseppet, féregtelenítő kezelést és mikrocsipet, új gazdáik pedig a Fressnapf Állati áruházba szóló 1000 Ft-os utalványt kapnak ajándékba.
Ezen a napon, a helyszínen népszerű sztárok is segítik az örökbefogadást!

Alapítványunk minden jó érzésű, felelősen gondolkodó állatbarát segítségét kéri, vegyen részt az Örökbefogadó Napon és fogadjon örökbe egy kedves állatot ezzel segítve a kutyusok életben maradási esélyeit.

Mindenkit szeretettel várunk 2010.Augusztus 14.-én szombaton 10-14 óra között

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!