KezdőlapHírekVéget ért Cseh László úszópályafutása, ezt üzente neki Orbán Viktor

Véget ért Cseh László úszópályafutása, ezt üzente neki Orbán Viktor

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Cseh László a 200 méter vegyes pénteki döntőjében elért hetedik hellyel fejezte be úszópályafutását a tokiói olimpián.

Utoljára úszott olimpián Cseh László, aki pénteken végleg befejezte úszópályafutását a tokiói olimpián: a magyar úszó a hetedik helyen végzett a 200 méteres döntőben.

“Az ébredés után elérzékenyültem, jó értelemben megérintett, hogy utoljára ugrom medencébe. Jól éreztem magam, de azt sajnálom, hogy nem lett jobb az időm. Annak azért örülök, hogy javítottam egy helyet, elvégre nyolcadikként jutottam be” – értékelte az úszását a legendás magyar sportoló, akinek még a győztes kínai Vang Sun is főhajtással gratulált az utolsó versenye után.

“Azt viszem haza magammal Tokióból, hogy nyugodtan hagyhatom abba az úszást. Otthon a tévé előtt biztosan mérgelődnék, hogy ilyen időt én is tudtam volna úszni, és ez végigkísérte volna az életemet. Így viszont itt le tudtam zárni a pályafutásomat” – mondta Cseh László.

Orbán Viktor miniszterelnök sem feledkezett meg Cseh László pályafutásának végéről, Facebook-oldalán üzent a magyar sportolónak. A magyar miniszterelnök pár nappal ezelőtt Hosszú Katinkának is üzent, ezt itt lehet elolvasni.

“Mindent köszönünk. Vár rád a civil élet, sok sikert!” – olvasható Orbán Viktor bejegyzésében.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet