KezdőlapHírekVujity Tvrtko Pécs hivatalos nagykövete lett

Vujity Tvrtko Pécs hivatalos nagykövete lett

-

Eddigi munkája elismeréseként Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata “Pécs jószolgálati nagykövete” címet adományozta Vujity Tvrtko részére.

Az erről szóló hivatlos okiratot dr. Páva Zsolt polgármester adta át a TV2 műsorvezető-riporterének. Az ünnepélyes ceremóniára a Cella Septichora történelmi falai között, Vujity Tvrtko telt házas előadása elején került sor.

Pécs város nagykövete vállalja, hogy terjeszti Pécs város jó hírnevét országszerte, és határainkon túl. Segíti és közvetíti a pécsi értékek, hagyományok megismertetését.

Vujity Tvrtko korábban a Pécs2010 – Európa Kulturális Fővárosa programsorozat kampányarca, majd hivatalos képviselője lett. Számos nagyszabású rendezvénynek volt  házigazdája, nagyszabású diplomáciai találkozókat hozott létre, külföldi tévétársaságokat, újságírókat csábított a baranyai megyeszékhelyre. Az átadási ceremónián elhangzott, hogy Tvrtkonak konkrét feladatai és tervei vannak városa képviseletére és népszerűsítésére.

A mostani kinevezés az újságíró eddigi munkájának elismerése.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet