KezdőlapHi-Tech10 bizarr hely, ahol elveszhet a mobiltelefonunk

10 bizarr hely, ahol elveszhet a mobiltelefonunk

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy internetes tartalmak elemzésével foglalkozó portál összegyűjtötte azt a tíz bizarr, igencsak furcsa helyszínt, ahol egyes személyeknek „sikerült” elveszteniük mobil készüléküket.

mobil

Maroktelefon a koporsóban

A helyszín mindenképpen extrémnek nevezhető, de tudva azt, hogy egy temetkezési vállalkozó vesztette el készülékét, már nem is annyira meglepő, hiszen végül is az eset a munkahelyén történt. Az illető a telefonjára egy koporsóban lelt rá, amelyben egy holttest feküdt és nem sokára következett volna a temetés is.

Hívás a falból

Történt olyan eset is, hogy az éppen frissen felépített fal mögött egy telefoncsengés hangja zavarta meg a lakásba beköltöző illetőt. Értesítette a munkást, akiről kiderült, hogy beépítette saját készülékét a falba. Miután kiszedte és helyrehozta a falat, újból kezébe vehette telefonját.

A helyszín: szalmabála

A gazdálkodók is szoktak hívásokat intézni és fogadni munka közben. Az egyik farmer vélhetőleg a nagy munkában elfelejtette, hogy hová rakta le a készülékét, amit végül később egy szalmabálában talált meg. Igaz kissé tönkrement állapotban volt a telefon, de még mindig működött.

Hűtőben

A sok tennivaló sokszor összezavarja az embert. Kivel nem történt volna meg, hogy elindult nagy határozottan például a fürdőszobába valamiért, viszont mire odaért, már teljesen kiment a fejéből, hogy miért is igyekezett oda és csak értetlenül állt. Vélhetőleg ugyanaz a helyzet történt egy nővel, aki valószínűleg a vaj helyett a telefonját tette be a hűtőbe, majd később talált rá a tej melletti polcon.

Virágágyásban

Mondhatni szakmai ártalom, mikor a mohó kertész annyira elfoglalt a virágágyás rendezésével, hogy még telefonját is elülteti. A készüléknek nem lett baja, de rendesen összepiszkolódott. Kérdés, hogy az illata a rózsáéhoz hasonlított-e?

A hörcsög ketrecében

Egy férfi nem máshol, mint legkisebb fia hörcsögének ketrecében lelt rá mobiltelefonjára, ami mégpedig a fűrészpor alatt került elő. A férfi szerint fia tette oda a készüléket, ami a ketrec tisztításakor került a felszínre.

A motorháztető alatt

Ez az eset is talán a feledékenység számlájára írható, hiszen egy húszas éveiben járó férfi akkor tette iPhonját a motorháztető alá, mikor éppen az ablaktörlő folyadékot töltette bele a tartályba, és ott is felejtette. Annak ellenére, hogy több napig is használta az autót, a készülék nem esett le, sértetlenül megúszta az esetet.

Két könyvtári könyv között

Egy könyvtár közleményben tudatta egy hölggyel, hogy az intézmény fikció részlegén, két könyv között megtalálták telefonját. Érdekes eset, biztos a kitalált világot leíró kiadvány annyira magával ragadta az olvasót, hogy egyszerűen megfeledkezett telefonjáról.

A benzinkút tetején

Egy nő a helyi benzinkúthoz ment tankolni, mikor is rátalált a kút tetején egy hete elhagyott telefonjára.

A WC-tartályban

Egy férfi éppen tisztító-fertőtlenítő tablettát készült a WC-tartályába belerakni, amikor megpillantotta elmerült maroktelefonját. Az illetőnek fogalma sem volt, hogy kerülhetett bele a készülék, amely a víztől teljesen tönkrement.
Pöttyös Panni

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet