Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A 2010-es esztendő kiemelkedő eredményeket hozott az RTL Klub online portfoliójának. A csatorna internetes portáljainak látogatószáma öt és félszeresére növekedett egy év alatt.

2010-ben az év első kilenc hónapjában átlagosan 80-100 ezer látogató kereste fel naponta az RTL Klub weboldalait. Ez a szám az év végére 400-450 ezer látogatóra növekedett.

Az RTL Klub portáljainak havi egyedi látogatószáma az év első kilenc hónapjában 950 ezer – 1 millió között alakult, azóta – a dinamikus növekedésnek köszönhetően – átlagosan havi 40-50 százalékos javulás figyelhető meg egészen decemberig, amikor 2 363 869 egyedi látogatót regisztráltak.

A kiemelkedő eredmények elsősorban az X-Faktor, majd a ValóVilág című műsorok iránti kiemelkedő online érdeklődésnek köszönhetőek. Az rtlklub.hu oldalon, az X-Faktor műsoroldalnak indulása óta több mint 2,1 millió látogatója volt. Míg az RTL Moston 1,3 milliónyian nézték vissza az X-Faktor egyes adásait.

A valovilag.hu műsoroldal novemberi indulását követően folyamatosan növeli látogatószámát, a novemberi 378 000-es havi látogatószám decemberre 995 000 egyedi látogatóra emelkedett.

Az RTL Klub portáljain december hónapban az oldalletöltések száma pedig meghaladta a 100 millió PI-t.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!