KezdőlapHi-TechA Facebook "Lájk" gomb már a múlté. Nézd meg hogy kell az...

A Facebook „Lájk” gomb már a múlté. Nézd meg hogy kell az új emoticonokat használni!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Világszerte tegnap mutatkoztak be az új Facebook gombok, amelyek ezután még jobban kifejezik majd az emberek reakcióit egy-egy képre, videóra vagy akár bejegyzésre.

Neked melyik a kedvenced?
Neked melyik a kedvenced?

Hatalmas népszerűségnek örvendenek a Facebook új gombjai, amelyeket a magyar felhasználok tegnap láthattak elsőként, azóta egyre többen kezdik el használni őket.

12 év alatt a Facebook jelentős változáson ment át, ami ezidő alatt mindig állandó maradt, az a Lájk gomb volt, ám most ez is megváltozik kissé. Ugyan a lájk gomb nem tűnt el a Facebookról, de új, kifejező emotikonok társultak mellé.

A Facebook hat új reakciót kifejező gombot épített be a közösségi oldalba, amit úgy tudunk elérni, ha a Lájk gombot megnyomjuk, majd rajta tartjuk az egeret. Amikor megjelent a 6 érzést kifejező gomb, ki tudjuk majd választani, hogy az adott gomb alapján milyennek értékeljük az adott bejegyzést.

A Lájk gomb mellett találkozhatunk az Imádom, a Vicces, a Húha, a Szomorú és a Dühítő megnevezésű gombokkal. Sokan várták már, hogy a Facebook egy Nem Tetszik gombot is beépít a rendszerbe, de ez ezúttal is elmaradt. A felhasználok azonban még jobban kifejezhetik érzéseiket egy egy bejegyzéssel kapcslatban.

Neked melyik a kedvenced?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet