Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

December 17-én megtörtént az iWiW megújulás – a közösségi oldal teljesen átalakult, szebb, áttekinthetőbb és ami a legfontosabb: jóval gyorsabb lett.

Mai napon megújult az iWiW – a második legnagyobb hazai közösségi oldal komoly ráncfelvarráson esett át. Első körben az oldal megjelenése újult meg, de fokozatosan jelennek majd meg az új, 2011-ben elvárható közösségi funkciók.

Aki most gyorsan belép iWiW-es fiókjába azonnal láthatja a változást: az oldal régi elavult külseje a múlté, egységes, szürke/világoskék felület fogadja a látogatót. A bejelentkezést követően a kezdőlapon a fontosabb változtatásokról kapunk tájékoztatást. Az egyes pontokra kattintva rövid összefoglalót olvashatunk arról, miben lett más az új iWiW.

A menüpontokra kattintva, közvetlenül az egyes oldalaira jutunk. A legfontosabb funkciókat a lefelé nyílra kattintva ezentúl bármelyik oldalról elérhetjük.Egy helyen érhetjük el ismerőseink listáját, az értesítéseket, üzeneteket és profilunk menüjét is. A tálcáról közvetlenül elérhetjük iWiW-es alkalmazásainkat, a chatet és a gépházat. Jelentősen javult a kereső, és már eseményeket is hozhatunk létre – csakúgy, mint a Facebookon.

Ami örvendetes, hogy az iWiW lassúsága már a múlté – a megújult oldalon minden funkció, de különösen a kereső jelentősen gyorsabb lett. A képkezelés terén is történtek változtatások: többek között nagyobb felbontású, jobb minőségű képeket tölthetünk fel. A profiloldalon az egyes témakörök jól elkülönítve jelentek meg. További újdonságok az elkövetkező hetekben fokozatosan jelennek meg a megújult közösségi oldalon – remélhetőleg ez a megújulás lassítja majd a felhasználók elvándorlását a Facebook felé.

Forrás: technet.hu


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!