KezdőlapHi-TechÉrkezik az a Facebook funkció, ami eddig csak Zuckerbergnek volt elérhető

Érkezik az a Facebook funkció, ami eddig csak Zuckerbergnek volt elérhető

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Whatsapp-on és a Viber-en például már régóta működik.

Érkezik az a Facebook funkció, ami eddig csak Zuckerbergnek volt elérhető
Fotó: Flickr.com

Április elején, a Facebook botrány kellős közepén derült ki, hogy a világ legnagyobb közösségi oldala titokban, minden figyelmeztetés nélkül kitörölte Mark Zuckerberg néhány korábbi elküldött privát üzenetét.

Az eddig is lehetséges volt a Facebook üzenetküldő szolgáltatásában, hogy a beérkező és elküldött szöveges üzeneteket bárki törölhesse, ám ilyenkor az üzenet csak a mi chat ablakunkban tűnik el, a másik félnél megmarad. Ám ez Zuckerbergnél nem így volt, nála a fogadott fél fiókjából is teljesen eltűntek a beszélgetések.

Ezen jó páran felháborodtak az interneten, így a Facebook jobbnak látta megelőzni az újabb botrányt és hamar be is jelentette, hogy már dolgoznak azon, hogy minden felhasználó számára elérhetővé váljon a funkció.

A The Next Web birtokába jutott már egy olyan képernyőfelvétel, amin már látható, hogy milyen figyelmezést kapunk, mielőtt végleg törölnénk az elküldött üzenetet.

Érkezik az a Facebook funkció, ami eddig csak Zuckerbergnek volt elérhető

A hírek szerint az iOS-es Facebook applikációban már van, akinél működik a törlés, így már csak idő kérdése, hogy mindenkinél hamarosan megjelenik a lehetőség, de hogy ez mikor fog bekövetkezni egyelőre nem tudni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet