KezdőlapHi-TechFelrobban a Samsung Galaxy S3 egy lány zsebében

Felrobban a Samsung Galaxy S3 egy lány zsebében

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett az a 18 éves svájci lány, akinek Samsung Galaxy S3 okostelefonja felrobban a zsebében. Most arra készül, hogy perbe adja a Samsungot.

samsung-galaxy-s3

A lány épp festett, amikor egy robbanást hallott és utána furcsa kémiai szagot, ekkor vette észre, hogy a nadrágja kigyulladt.

Mire Fanny Schlatter, merthogy így hívják a lányt, főnöke megérkezett a nadrágja lángokba állt, hamar a legközelebbi mosdóba sietett, ahol sikerült eloltani a lángokat.

„Szerencsére a hajam be volt kötve, és a felsőm sem gyulladt ki.” – magyarázta Fanny Schlatter. Mindezek ellenére a lány másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, augusztus 15-ig betegszabadságon lesz.

A Samsung azonnal reagált az esetre, azt nyilatkozták, hogy amint megkapják a lánytól a kigyulladt készüléket, azonnal átfogó vizsgálatot fognak indítani, hogy kiderítsék miért is gyulladt ki a készülék. A cég ugyanakkor tudatta, mindig szigorú minőségi előírásokat követnek, hogy biztosíthassák a készülékek biztonságos használatát.

Forrás: HVG.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet