KezdőlapHi-TechÍgy telefonálj ingyen a Facebookon!

Így telefonálj ingyen a Facebookon!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egyre több hír kap szárnya, hogy végre megnyitotta Magyarországon is a Facebook az ingyenes telefonálás lehetőségét! Igyekeztünk ennek utánajárni, hogy minél több információval szolgálhassunk Nektek erről a friss és költséghatékony témáról. Mióta egyre több családtag, barát, honfitárs kényszerül külföldön dolgozni, egyre nagyobb a kereslet az olcsó vagy akár ingyenes telefonálási lehetőségek iránt.

facebook_messenger

A Facebook már idén januárban indította útjára az ingyenes telefonálási lehetőség a Facebook Messengeren keresztül, de hazánkban akkor még nem volt mód az ingyenes telefonálásra. Az információk szerint azonban 2014. márciusában új korszak kezdődött Magyarországon is, ugyanis ekkortól használhatjuk már ingyen telefonálásra is a Facebookot.

A szolgáltatáshoz semmi másra nincs szükségünk csak stabil internet kapcsolatra és egy IOS vagy Androidos készülékre, mobiltelefonra, tabletre. Következő lépésben telepítenünk kell a Faceboook Messenger alkalmazást. Az Androidra és iOS-re elérhető Facebook Messenger alkalmazáson belül meg kell nyitni a kívánt ismerősünk chatablakát, a jobb felső “i” gombra kattintani, majd az így megjelenő slide-on értelemszerűen a “Free Call” menüpontra.

Hogy mit lát az akit hívnak? Ne egy sima és megszokott bejövő hívás látványára gondoljunk. Megjelenik egy “push” üzenet, ezt kell megnyitnunk és utána tudunk arról dönteni, hogy fogadjuk-e a hívást vagy sem! Nagyszerű az is hogy ha olyan embert hívunk, aki éppen nem online, akkor egy hagyományos hangüzenetet is hagyhatunk a számára.

Egyes portálok már gyorstesztet is végeztek a szolgáltatás megismerésére. Az általános vélemény az, hogy a hangminőség sajnos nem éri el a mobiltelefonálás minőségét, de mindenképpen elfogadható és használható. Ingyenes lehetőség, így ennek is nagyon tudunk örülni!

Vagyis röviden és tömören megérkezett a Skype és a Viber nagyléptékű kihívója a Facebook esernyője alatt! Próbáljátok ki és írjátok meg a véleményeteket nekünk!Sok sikert és telefonálást a világ bármely pontjára!

Forrás: mindentegybenblog.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet