KezdőlapHi-TechÍgy tudsz "elbújni" a Facebook Messengeren, hogy a barátaid ne lássák, hogy...

Így tudsz „elbújni” a Facebook Messengeren, hogy a barátaid ne lássák, hogy online vagy

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Soha nem fogsz lemaradni a Facebook üzenetekről, de ha azt szeretnéd, hogy láthatatlan legyél a Messengeren, hogy barátaid ne tudják, hogy online vagy, van rá megoldás.

Így tudsz "elbújni" a Facebook Messengeren, hogy a barátaid ne lássák, hogy online vagy

A világ legnagyobb közösségi oldala 1,5 milliárd aktív felhasználóval büszkélkedhet, rengeteg bővítmény tartozik hozzá, többek között a Facebook Messenger is, ami egy évvel ezelőtt mobil applikációvá alakult át, így lassan átveszi a helyet a legnépszerűbb üzenetküldő rendszerek felett.

Ha átnézünk azon a tényen, hogy a Facebook alkalmazása lassan a Snapchat klónja lesz, van egy apró részlet, ami érdekelni fog. Ez nem más, mint a láthatóság. Ha azt szeretnéd, hogy barátaid ne lássák, hogy folyamatosan a Messengeren lógsz, vagy ha csak egy kis időre is el szeretnél bújni a kíváncsi szemek elől, megvan rá a megoldás.

Ha azt szeretnéd, hogy láthatatlan legyél a Facebook Messengeren, van rá megoldás. Amíg aktív vagy a Messengeren mindenki láthatja mikor voltál utoljára online vagy, hogy mikor érsz rá egy könnyed csevegésre. Ezt az információt te is láthatod barátaidról. Ha ezt el szeretnéd kerülni, megmutatjuk neked, hogy rejtheted el magad mobilon, és a Messenger.com-on is.

Nyisd ki a Facebook Messenger applikációt és a jobb alsó sarokban lépj a People szekcióra. Itt, a felső sarokban látsz két fülecskét – ALL és Active – ahol meg tudod nézni az összes Facebook barátod, valamint azokat, akik aktívak az üzenetküldő rendszerben. Ha az Active részre lépsz láthatsz egy zöld fülecskét, ha aktív vagy akkor mindig zöld, ha elhúzod balra, akkor kilépsz a chatből, a barátaid már nem fognak online látni, de te sem fogod őket. Ennyire egyszerű!

Ha hasznosnak találtad ezt a megoldást, oszd meg barátaiddal a Facebookon!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet