KezdőlapHi-TechIngyen mobiltelefonálás Facebookkal, már Európában is

Ingyen mobiltelefonálás Facebookkal, már Európában is

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

facebook-mobilon

A Facebook korábban csak Kanadában és az USA-ban aktív, ingyen mobilozós szolgáltatása betette a lábát Európába. Elsőként csak az Egyesült Királyság felhasználóinál kapcsolták be a funkciót, de innen már nem lehet sok hátra addig, mire hozzánk is elér.

A Facebook január 4-én indította el a Messenger alkalmazáson belüli ingyenes (mobil)telefonálási lehetőséget. Az elsőként csak a kanadai felhasználóknál bekapcsolt funkciót két hét múlva már az USÁ-ban is használhatták, most pedig a mi kontinensünkre, az Egyesült Királyságba is elért az újdonság. Ez számunkra is jó hír, hiszen így még közelebbinek tűnik a teljes nemzetközi lefedés pillanata.

Az előrelépésig a magyarországi felhasználók a walkie-talkie használatához hasonló, rögzített hangüzenetek továbbítására van lehetőség az ingyenes szöveg- és képküldésre is alkalmas, iPhone-ra és androidos készülékekre elérhető Facebook Messengerben.

Forrás: HVG.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet