Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy vadonatúj honlap várja a Classfm.hu látogatóit a mai naptól. Az eddigi statikus, információkat közlő honlap helyére egy valódi közösségi oldal lépett. A megújult site-on a felhasználók barátságokat köthetnek, üzenhetnek egymásnak, kommentelhetnek, képeket tölthetnek fel, vagy akár más oldalakról átvett érdekes tartalmakat tehetnek közzé.

A Class Fm célja az volt, hogy hallgatóit az eddiginél is jobban aktivizálja és egy igazán interaktív honlapot hozzon létre. Az új oldal rendszerében számos információs fal áll a látogató rendelkezésére, ahonnan azonnal tájékozódhat az aktuális hírekről, időjárásról, útinformról, emellett a jelenlegi trendeknek és a megváltozott felhasználói igényeknek megfelelően valódi közösségi portállá alakult a Classfm.hu.

Az oldal további különlegessége, hogy azt a rádió műsorvezetője, Jáksó László készítette és üzemelteti.

„Hamarabb voltam programozó, mint műsorvezető” – mondja Jáksó, aki megálmodta a Class FM új honlapját. Miután a rádiós eredeti szakmája programozó, így szívesen vállalta a feladatot, hogy egy új közösségi portált hozzon létre az internetezők nagy örömére.

„A közösségi oldalak mostanában nagyon pörögnek és bonyolultságuk ellenére is rendkívül népszerűek. Ezen felbuzdulva gondoltunk egy nagyot a Class FM-mel: mi lenne ha a rádiónak készítenénk saját közösségi oldalt? A felkérésre örömmel mondtam igent, így született meg a Classfm.hu, ahol minden látogatónak saját fala van. Képeket tölthet fel, ismerősnek jelölhet másokat, kommentelhet, megoszthat más oldalon talált érdekes tartalmakat. Emellett pedig több információs fal áll rendelkezésére, ilyen például a zenefal. Az oldal látogatója minden információt megtalál az éppen hallható dalról, sőt még szavazhat is rá.” – tette hozzá a szakember.

További újdonság, hogy az oldalon a hírszerkesztők nem csupán a száraz tényeket közlik, de a híreket videoval, fotóval színesíthetik, akár egy hírportálon. Ahogy az oldalon lehetőség van arra is, hogy a műsorvezetők webkamerával fotózzák/filmezzék magukat, majd azonnal feltöltsék az oldalra.

A rádió rövidtávú céljai között szerepel az is, hogy a hazai együtteseket a Classfm.hu-ra csábítsa, ott saját faluk legyen és közönségükkel a róluk szóló híreket, információkat a rádió honlapján is megosszák.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!