KezdőlapHi-TechKarácsonyra új Blu-ray lejátszó a Sharptól

Karácsonyra új Blu-ray lejátszó a Sharptól

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A BD-HP21S Blu-ray lejátszóval az LCD úttörőjének számító Sharp ideális társat kínál a legújabb AQUOS LCD televíziókhoz. Kiváló képminőségével, számos funkciójával és vékony megjelenésével a készülék minden kétséget kizáróan egyedülálló moziélményt biztosít az otthonában.

Legyen szó Blu-ray-ről, DVD-ről vagy CD-ről, a multifunkciós AQUOS BD-HP21S Blu-ray lejátszó bármelyikkel megbirkózik. A full-HD-s és a 1080p/24 hertzes kimenetnek köszönhetően ultra-éles, vibráló hatástól mentes képet biztosít, miközben a hangkezelés terén is példamutató: a Dolby True HD és a DTS-HD kimenetek biztosítják, hogy igazán valósághű hangzást kapjunk.

Az AQUOS Link funkció különösen felhasználóbarát, hiszen a nézők kényelmesen kezelhetik az új Blu-ray lejátszójukat a távirányítóval – ahogy bármely készüléket, amelyek támogatják az AQUOS Link szolgáltatást. A CD-JPEG képnézegető funkciót pedig kimondottan hasznos lehet azoknak, akik fényképgyűjteményüket kívánják levetíteni, amikor csak szeretnék.

Vékony kivitelével és kompakt méreteivel (430x68x335 mm – szélesség x magasság x mélység) továbbá csillogó ébenfekete színű borításával a BD-HP21S bármelyik nappaliban vonzza a tekinteteket. Amennyiben a lejátszót az egyik új-generációs AQUOS full-HD LCD tévéhez csatlakoztatjuk, a két készülék mind technikai, mind optikai szempontból tökéletes társai egymásnak, így valamennyi vásárló otthonába kiváló házi-mozi élményt varázsolnak.

A mai műszaki cikkek esetében a nagyfelbontású kép és a kifinomult dizájn legalább olyan fontos, mint a környezetkímélő technológiák használata. Ezen a téren is kiváló helyezést ér el a Sharp új Blu-ray lejátszója, hiszen lejátszás közben mindössze 26 watt az energiafogyasztása, készenléti állapotban pedig beéri 0,5 wattal. A készüléket felszerelték számos konnektorral, mint a HDMI 1.3 kimenet, a kompozit és a video kimenet, a jobb és bal audiokimenet, valamint ellátták egy optikai digitális audiokimeneti csatlakozóval is.

A multifunkcionális Blu-ray lejátszó doboza tartalmazza a készüléken kívül a távirányítót a szükséges elemekkel, egy részletes kézikönyvet valamint egy AV és egy hálózati kábelt. A Sharp BD-HP21S 89 990 forintért megvásárolható a boltokban.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet