KezdőlapHi-TechKedvezménykártyával jóárasít a UPC

Kedvezménykártyával jóárasít a UPC

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A legnagyobb hazai kábelszolgáltató régi és új előfizetői mostantól, egy különleges hűségprogram keretében, nagyszabású kedvezményeket biztosító egyedi hitelkártyához juthatnak.

A Budapest Bank által kibocsátott és a UPC arculatához igazított, egyedi, dombornyomott Mastercard hitelkártyával a kábelszolgáltató ügyfelei minden UPC szolgáltatás havidíjából 6 százalékot, az összes hazai és külföldi vásárlásuk után pedig 2 százalékot takaríthatnak meg. A régi, hűséges előfizetők egyszerűsített módon, személyes okmányaik bemutatásával igényelhetik a kártyát.

A Budapest Bank és a UPC együttműködése révén mától új, különleges kedvezményeket kínáló hitelkártya érhető el a szolgáltató előfizetői számára, melynek használatával éves szinten sok ezer forint megtakarítható. A Budapest Bank 6% jóváírást ad minden UPC havi szolgáltatási díjból, amennyiben ezeket a díjakat a kártyabirtokos előfizető csoportos beszedési megbízással egyenlíti ki a upc partnerkártya hitelszámlájáról. Ezen kívül a bank minden hazai vagy külföldi upc partnerkártyás vásárlása után 2% jóváírást ad a hitelszámlára. A kedvezmény felső határ nélkül, a tényleges költés alapján, a kártya teljes élettartama alatt jár, így az új upc partnerkártya birtokosa minél többet vásárol a kártyával, annál többet spórol.

A kártya használói ezen felül további kedvezményeket is kapnak a Danubius Hotels szállodaláncban.

„A UPC-vel közös hitelkártya új színnel gazdagítja a Budapest Bank széles kártya palettáját. Ügyfeleink körében egyre népszerűbbek a hitelkártyák: az érdeklődés leginkább azon kártyák iránt mutatkozik, amelyekkel vásárlási kedvezmények is elérhetőek. A 2 százalékos pénz-visszatérítési program révén a Budapest Bank és a UPC együttműködéséből született termék nagy sikerre számíthat.” – mondta el a partnerkártya bevezetése kapcsán Szentpétery Csaba, a Budapest Bank lakossági üzletágának vezetője.

A kártyához tartozó, személyre szabott hitelkeret megkötés nélkül bármire felhasználható, legyen az vásárlás, készpénzfelvétel itthon vagy külföldön (teljes hitelkeret 60%-áig), esetleg az interneten, vagy akár mobiltelefon-egyenleg feltöltése, illetve közüzemi számlák fizetése, csoportos beszedési megbízás útján. Vásárlásokra a hitelkeret akár 53 napig kamatmentesen használható (THM: 39,69%). A felhasználók az egyes tranzakcióikról SMS-ben folyamatosan értesítést kaphatnak.

A upc partnerkártyát a UPC értékesítési hálózatán keresztül igényelhetik a szolgáltató előfizetői. Akik már legalább 12 hónapja fizető ügyfelei a szolgáltatónak, azoknak ehhez sem jövedelemigazolásra vagy bankszámlára, sem közüzemi számla másolatára, de még kezesre sincs szükségük, csupán személyazonosságukat kell igazolniuk, és egyszerűsített ügyintézés keretében rövid időn belül hozzájuthatnak a rendkívüli kedvezményeket biztosító hitelkártyájukhoz.

A upc partnerkártya kibocsátója a Budapest Bank NyRt. A UPC Kft. a Bank pénzügyi ügynöke.

A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre, amennyiben az elszámolási hónap és az elszámolást követő hónap összesen 61 nap hosszú. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.

A upc partnerkártya hitelkártya. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. Az itt közzétett THM 500.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az egyedi THM mértéke a jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet