KezdőlapHi-TechLG GD900 Crystal - A jövő megérkezett

LG GD900 Crystal – A jövő megérkezett

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A mozi teremben mindenki ámulva figyeli amint a távoli jövőben játszódó sci-fi főhőse átlátszó panelen húzogatva ujját, jelenít meg képeket, adatokat, rendezgeti, nagyítja őket. Ön azonban csak mosolyoghat ezen, ha zsebében ott lapul az LG GD900 Crystal mobil, amin ezek a mozdulatok már természetesek.

Az átlátszó Crystal érintőbillentyűzet használatát nemcsak jövőt idéző szépsége miatt érezheti különlegesnek, hanem számtalan funkciója és kifinomultsága miatt is. Miért is kellene nyomkodni a képernyőt mialatt azon értékes, élvezetes tartalom fut?

Az LG GD900 Crystal átlátszó érintőbillentyűzete, amely az érintés funkciót megőrizve kiegészíti az érintőképernyőt, nem hasonlítható a korábbi nyomógombokhoz, sokkal inkább emlékeztet a notebook érintőfelületére (touchpad). Az áttetsző billentyűzet egyszerre két érintést is érzékel (Multi Touch), így két ujjal kicsinyítheti, vagy nagyíthatja a 3 inches teljes érintőképernyőn megjelenő online és offline tartalmakat.

Az érzékeny felület még a kézírás kusza vonalait is felismeri és feldolgozza.

Emellett a Crystal érintőbillentyűzettel csupán egyetlen érintéssel közvetlen hozzáférést biztosíthat kedvenc menüihez, például az ‘M’ betűhöz hozzárendelheti a zenelejátszást, így azt a későbbiekben egy gombnyomással elérheti.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet