Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Már csak két hétig lehet jelentkezni Az Év Honlapja pályázatra, amely néhány újdonsággal várja a versenyzőket.

Már csak 2 hét áll a nevezők rendelkezésére, hogy jelentkezzenek a 10 éves jubileumát ünneplő „Az Év Honlapja” online marketingkommunikációs pályázatra. Az eddigi 22 kategória most 3 újabbal bővült. A Márkázott digitális megoldások, a Közösségi marketing megoldások és a Mobil marketing alkalmazások kategóriája remélhetőleg már idén nagyon népszerű lesz.

A díjak is tovább bővülnek, hiszen a Közösségi marketing megoldások Facebookos nevezői közül egy valaki haza viheti az „Év Facebook oldala” díjat is.

A pályázat jelentkezési határideje október 31-e, mely után a szakmai zsűri mind a 25 kategóriában kiválasztja Az Év Honlapját, valamint minőségi és különdíjban részesíti a legjobb pályázatokat. Újítás még, hogy idén a közönségszavazás két platformon fog zajlani, a szokott módon, illetve a Facebookon is. A www.azevhonlapja.hu oldalon pedig a nevezések lezárása után lehet majd szavazni.

A díjátadó december 2-án, Budapesten kerül megrendezésre, ahol online workshop lehetőség várja majd az érdeklődőket és a pályázókat egyaránt. A díjátadó után a 10. szülinap alkalmából pedig afterpartyval várják a résztvevőket.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!