KezdőlapHi-TechCsúcskategóriás mobil olcsón? Létezik!

Csúcskategóriás mobil olcsón? Létezik!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A két ázsiai nagyágyú, a Samsung és a Huawei évek óta nagy népszerűségnek örvend a mobil rajongók között szerte a világon. Nem véletlen, hiszen mindkét márka készülékei a strapabírásról és a kimagasló teljesítményről ismertek, amihez mérten a két gyártó csúcskategóriás készülékeiért mélyen a zsebbe kell nyúlnia annak, aki ilyet szeretne. Ezt az akadályt igyekszik leküzdeni a Rejoy.hu, amin keresztül elérhető áron, akár 40% kedvezménnyel vásárolhatunk megbízható forrásból felújított telefont.

Miért éri meg használt mobilt vásárolni?

A felújított készülékek piaca az utóbbi években egyre nagyobb lett és legyen szó akár környezettudatosságról, akár a szűkösebb anyagi lehetőségekről, egy megbízható forrásból vásárolt felújított mobillal nem lőhetünk mellé.

Manapság az, hogy használt elektronikai eszközök mellett tesszük le a voksunkat, nem jelenti azt, hogy silányabb minőséggel kell beérnünk. Sőt, mivel a Rejoy.hu oldalán egy-egy felújított Samsung telefon akár 40%-kal is olcsóbb lehet a piaci árnál, ezért jó eséllyel akár egy újabb modellt is beszerezhetünk jó áron.

A szuper kedvezmény persze nemcsak a Samsungokra vonatkozik, hanem ugyanúgy igaz számtalan Huawei telefon és egyéb okostelefonok esetén is.

Miben más egy felújított okostelefon?

A rövid válasz az, hogy szinte semmiben. A hosszú válasz pedig, hogy a Rejoy.hu-hoz beérkező minden telefon egy többlépcsős belső és külső ellenőrzésen megy keresztül, hogy szinte új állapotban kerüljön új tulajdonosához.

A szoftver és hardver ellenőrzések mellett szakértők bizonyosodnak meg arról, hogy a gomboktól kezdve a kameráig minden működik a telefonon, valamint a javítások garantálják, hogy a telefon akkumulátorának állapota eléri egy új készülék 85-90%-át.

Mi történik a garanciával?

Használt készülékek esetén gyakran felmerül az aggodalom, hogy esetleg le kell mondani a garanciáról és mind tudjuk, hogy az okostelefonok javítása gyakran fájdalmasan drága. A Rejoy.hu épp az ilyen kellemetlenségek elkerülésére 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal, ha a megvásárolt telefon mégsem felel meg az elképzeléseknek, valamint a megvásárolt készülékeknél érvényes a 12 hónapos javítási garancia is.

És a szállítás miatt sem kell törni a fejünket, hiszen a vételár tartalmazza a házhozszállítást is, aminek átfutási ideje jellemzően 1-3 nap.

Összességében egy felújított Samsung telefon vagy Huawei telefon az árán kívül semmiben sem tér el egy boltban vásárolt új készüléktől, hiszen szinte hibátlan akkumulátorral és garanciával érkezik a Rejoy.hu-n keresztül.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet