KezdőlapHi-TechSzerkeszthetőek lettek a Facebookos bejegyzések

Szerkeszthetőek lettek a Facebookos bejegyzések

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mától utólagosan is szerkeszthetőek a Facebookos bejegyzéseink. Bár a kommenteket már régóta lehet módosítani, eddig nem volt arra lehetőség, hogy az üzenőfalra kitett bejegyzéseken utólagosan változtassunk. Mától viszont megváltozik a helyzet – írja a hvg.hu.

facebook

Az újdonságot most is, mint általában, fokozatosan vezeti be a Facebook, a szerkeszthetőséget a következő hetekben kapják meg a felhasználók, viszont már ma is vannak olyanok, akik szerkeszthetik a posztokat. A kiírások utólagos módosítása első körben a webes felületen lehetséges, és csak utána az androidos alkalmazásban.

A módosításhoz a bejegyzés jobb felső sarkában megjelenő nyílra kell kattintanunk, majd a legördülő menüből a Szerkesztés/Edit pontot kell kiválasztanunk. Az utólagos változtatás egy remek lehetőség, ha valamit elgépelünk egy kiírásban, de problémát is jelenthet, például ha egy „nem” szó beírásával éppen az ellenkezőjére változtathatjuk véleményünket. A zavar elkerülése végett az oldal módosítás után egyértelműen jelzi, hogy egy szerkesztett megosztásról van szó, ráadásul a szöveg korábbi verziója is elérhető lesz.

Forrás: Transindex, HVG.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet