KezdőlapHi-TechTovább bővül a laptop és netbook kínálat a Telenornál

Tovább bővül a laptop és netbook kínálat a Telenornál

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

2011. május 17-től három új eszközzel bővült a Telenor laptop és netbook kínálata. A Dell, a HP és a Samsung termékei új mobilinternet előfizetéssel együtt költség- és kamatmentes részletre is megvásárolhatók.

Hazánkban is egyre nagyobb a mobilitás iránti igény, hiszen így a mindennapok és a munka is könnyebben szervezhetővé, rugalmasabbá válik. A hordozható eszközök és a mobilinternet segítségével az ügyek helyhez kötöttség nélkül intézhetők. A TNS Hoffmann márciusi adatai szerint a magyar háztartások közel negyedében ma már található hordozható számítógép – a PC helyett vagy mellett. A legfrissebb piaci adatok pedig azt mutatják, hogy Magyarországon dinamikusan, egy év alatt több mint 400 ezerrel nőtt a mobilinternet előfizetések száma. A folyamatosan bővülő internetpiacon 2011 márciusában már közel 1,4 millióan választották ezt a szolgáltatást.

„A Telenor egyik fő célja, hogy a technológia fejlődésével megnyíló új lehetőségeket, így a mobilszélessáv adta szabadságot a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegye hazánkban. A felhasználókat kínálatunk folyamatos bővítésével és a részletfizetés lehetőségével szeretnénk segíteni abban, hogy megtalálják a szokásaiknak, egyéniségüknek és pénztárcájuknak megfelelő, életmódjukhoz leginkább illeszkedő eszközt.” – mondta Nyilas Orsolya, a Telenor Magyarország megbízott PR vezetője.

Az egyre bővülő termékpalettán a Dell, a HP és a Samsung egy-egy terméke található.

–         A Dell esztétikus kialakítású Inspiron 15R laptopja fekete és piros színben is kapható. Nagyméretű, HD-s kijelzőjén élethűen elevenednek meg a fényképek és videók, az 500 GB-os merevlemezen több tízezer zeneszám vagy fotó is tárolható. A 4 GB-os memóriával ellátott laptopon a legújabb magyar nyelvű Windows 7 operációs rendszer fut. A 3 év garancia mellett az eszközhöz modem is jár, mely így költség- és kamatmentes részletfizetéssel 19 990 forintos kezdőrészlet befizetése után, 7500 forintos havi részlettel vásárolható meg. A gép teljes ára 109 990 forint.

–         A HP 620 laptop visszafogott, letisztult formáival professzionális megjelenést biztosít. Az energiahatékony LED-es képernyő, az Intel processzor és a beépített WiFi segítségével utazás közben is kényelmesen lehet dolgozni. A speciális, úgynevezett HP DriveGuard megoldásnak köszönhetően pedig nagyobb biztonságban vannak a gépen tárolt adatok. A HP 620 laptopot modemmel együtt 13 990 forintos kezdő befizetés mellett, havi 5 500 forintos részletfizetéssel lehet megvásárolni. Az eszköz teljes ára 79 990 forint.

–         A Samsung NF210 netbook új, hosszú üzemidejű akkumulátora, amely akár több mint 10 órán át bírja töltés nélkül, és a 10,1 hüvelykes, tükröződésmentes LED kijelző jobb felhasználói élményt és mobilitást biztosít. A beépített modemmel rendelkező netbook rendkívül kedvező áron kapható: a 9 990 forintos kezdőrészlet után a havi törlesztés mindössze 3 330 forint. A gép teljes ára 49 950 forint.

A készülékek új Internet Flexi, Flexi Plus és Prémium mobilinternet előfizetéssel, költség- és kamatmentes részletfizetéssel, kétéves hűségnyilatkozattal és kétéves tarifamegtartással vásárolhatók meg a fenti feltételekkel.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet