KezdőlapHi-TechÚj közösségi oldal, csak a boldogságról

Új közösségi oldal, csak a boldogságról

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Manapság egyre több pozitív tartalmú oldal fut a világhálón, ahol nincs helyük a tragédiákkal teletűzdelt tudósításoknak, csak a boldogságot, jó közérzetet elősegítő, olykor mosolyra fakasztó beszámolókat, történeteket lehet olvasgatni.

happier

A legújabb ilyen jelegű oldal a Happier, ahová tilos bárminemű negatív állapotot, hírt feltenni, ellenben nyugodtan lehet posztolni egy aranyos katicabogarat, pillangót, csak és kizárólag pozitív töltetű bejegyzéseket szabad közzétenni.

Az új közösségi oldal ötlete egy amerikai nő, Nataly Kogan fejéből pattant ki, ő hozta létre a internetes felületet, hiszen megelégelte, hogy a Facebook, a Twitter tele van szörnyűségekkel, rossz dolgokkal, vitatkozásokkal és úgy döntött, hogy ez ellen tennie kell valamit.

A Happier egy olyan hely, ahová örömteli pillanatainkat tehetjük közzé, hiszen mindennap van egy apró momentum, aminek örülhetünk.

Az örömünk, boldogságunk megosztásával, segíthetünk más embereken, mosolyt csalva arcukra, és ugyanakkor inspirálódhatunk mások fotóiból, történeteiből, videóiból is, ihletet merítve, hogy mi tehet bennünket még boldogabbá – olvasható az oldal fejlécén.

Végignézegetve a kezdőlapot, olyan bejegyzésekkel találkozhatunk, mikor az egyik felhasználó egy aprócska békát tart a kezében, van aki a lánya és annak barátnője első bowlingozását tette közzé, de olyan felhasználó is van, aki kiírta, hogy éppen olvas és közben zenét hallgat, ami kétségkívül örömet okoz neki.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet