Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy ausztráliai restaurátor olyan alkalmazást fejlesztett, amely segítségével testre szabhatjuk mobil billentyűzetünket. A nagy újdonság egy új karakter megjelenése: ami a képen is látható.

the-billentyuzet

A szimbólum a “the” angol szót helyettesíti. A BBC-nek adott interjújában Mathis elmondta, ahogy az “and” szónak is van külön billentyűzete (&), úgy a “the” is megérdemel egy sajátot.

Az új karakter, ami nagyon hasonlít a ciril ‘Ћ’ betűhöz, a nagy “T” és a kicsi “h” kombinációja és ez egyben a “the” szó első két betűje is.

Mathis szerint ha a mobil és számítógép billentyűzetét gyártó cégek beiktatnák az új billentyűzetet, nagyban megkönnyítenék a Twitter felhasználok dolgát, mivel ezzel sok időt spórolhatnának meg.

Addig, amíg a gyártók döntést hoznak, Mathis fogta a szerencsét és saját mobilalkalmazást készített az Android-os felhasználok számára.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!