Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A legtöbb időt azzal töltjük el a konyhában, hogy ételeket főzünk. Azonban mi van a hozzávalókkal? Függetlenül attól, hogy egyszerű vagy bonyolult fogásban gondolkodunk, olyan alapanyagokra van szükségünk, melyek nemcsak egészségesek, hanem mindig frissek és zamatosak. Ezek megfelelő tárolásával azonban szinte mindig gondunk van…

10 pofonegyszerű trükk, amivel az élelmeid mindig frissen tarthatod. Fantasztikus!

Rátapintottunk a lényegre? Akkor készülj fel, mert mostantól kezdve a Konyhatündér lesz a második keresztneved! Az alábbi kisfilm ugyanis 10 praktikus tanáccsal szolgál, mely számodra is kapóra jön a konyhában.

Ha eleged van például abból, hogy a telefonod folyton lisztes és ragacsos lesz minden sütés után, ez már a múlté. Nyugi, nem az online receptes könyvedtől kell megválnod, hanem egy védőfólia lesz a megváltód. A dió, mogyoró vagy pisztácia sem fog többé szanaszét gurulni a kamrában, ha egy neylonzacskóba öntöd, és lezárod azt egy kés felhevített pengéjével.

Az is kiderül a klipből, hogyan lehet pofonegyszerűen megválni egy kiwi héjától mindössze egy kanál segítségével, illetve miként halászhatod ki egyetlen mozdulattal azt a fránya kis tojáshéjat, ami, bárhogy is vigyáznál, folyton belekerül a tálba! Aztán, a zöldségekkel megrakott zacskót úgy légtelenítheted, ha fokozatosan alámeríted azt egy vízzel teli edényben. Egy PET palack segítségével pedig másodpercek alatt készülhet el a tökéletes palacsintamassza.

Ha végignézed a videót, megtudhatod azt is, miért jó, ha mindig kéznél van egy papírtányér, na meg azt is, hogyan zárhatsz le egy műanyag tasakot egy parafadugóval. És a legjobb rész még csak most jön: néhány apró mozdulattal így készíthetsz rostát a magvak szétválogatására!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!