Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A virágok már a puszta jelenlétükkel otthonosabbá és gyönyörűbbé varázsolják a lakást. De ha vonzó kompozíciókba rendezik őket, a nappalik fénypontjává válnak. Az alábbi videó által te is eltanulhatsz pár hasznos trükköt, melyet ha bevetsz, nemcsak te magad, hanem a vendégeid is odalesznek a látványért!

3 virágkompozíció, amit te is kitennél a nappalidban. Micsoda színek és illatok!

Először is, szükséged lesz két egyforma magasságú, de különböző átmérőjű vázára. Helyezd egyiket a másikba, és a hézagot töltsd ki citromkarikákkal. A kapott dekorációt rakd tele napraforgókkal. Az összhatás mennyei lesz!

Aztán, egy öblös üvegedényt tölts meg vízzel, majd rakd fele virágokkal. A színeket válogasd össze kedvedre. A lényeg a víz felszínén úszkáló rózsabimbókon van, melyeket bár fent tart a buborékos fólia, a rövid száruk mégis elegendő nedvességet kap ahhoz, hogy sokáig életben maradjanak.

Netán ha a harmadik virágkompozíció mellett döntenél, akkor egy öblös edény mellett celluxra is szükséged lesz. A ragasztócsíkot húzd ki a váza szája felett, majd rögzítsd rácsosan a szélekhez. A kapott lyukakba pedig állíts tarka virágokat a kedvenceid közül, vagy amelyekhez épp hangulatod van. És máris kész a vidám, mindig dús asztali dísz!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!