KezdőlapHobby7 okos dolog, amire kiváló egy ruhacsipesz! Az alábbi tartalom a férfiakat...

7 okos dolog, amire kiváló egy ruhacsipesz! Az alábbi tartalom a férfiakat is idekötheti…

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mire jó egy ruhacsipesz? Hát benne van a nevében: a kimosott ruhát rögzíti a kihúzott spárgára, hogy az megszáradhasson. Igen, valóban, ez az első számú rendeltetése e aprócska tárgynak. Ezen kívül azonban legalább még 7 más dologra is alkalmas! Íme a videó, ami talán az erősebbik nemnek is ihletet ad.

7 okos dolog, amire kiváló egy ruhacsipesz! Az alábbi tartalom a férfiakat is idekötheti...

Némi kézügyességgel, egy banális ruhacsipeszből több hasznos tárgy is készíthető, ami segít a háztartásban. Ha például az ízekre szedett facsipesz alkotóelemeit a vékonyabb felüknél összeragasztod, praktikus alátétet nyersz a forró edények számára.

Aztán, ha egy ceruzahegyező pengéjét rászereled egy facsipeszre, azzal kiváló vágóeszközt kapsz, amellyel olyan kényes dolgokat nyeshetsz el, mint például a huzalok külső műanyag burkolata. Ugyanezt a pengét ha a csipesz végéhez rögzíted, a legbiztonságosabb szikét nyered. És ezzel még nem merítettük ki a ceruzahegyező pengéjének a felhasználását! Más szögben rögzítve a csipeszhez, e vágóeszközzel kiválóan eltávolítható a munkapadhoz tapadt ragasztó.

Két csipesz összeragasztásával létrehozhatod azt a csodaszerkentyűt, mely képes végre rendben tartani a telefonod fülhallgatóját. És a csipeszek rugóját sem szabad kidobnod! Azokból ugyanis trendi karkötő készíthető, illetve még ennél is jobb: időtálló poháralátét, amelyet mindenki megcsodál majd.

Ugye, milyen egyszerű?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet