KezdőlapHobbyA hajad hossza a személyiséged tükrözi: többet elárul rólad, mint gondolnád

A hajad hossza a személyiséged tükrözi: többet elárul rólad, mint gondolnád

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hosszú, rövid, vállig érő, vagy éppen csak a fület takarja – az igazság az, hogy a hajunk az egyik olyan vonásunk, ami a leginkább meghatároz minket.

Egy tanulmány szerint pedig a hajunk egyenesen a személyiségünket tükrözi. Tudd meg te is, mit árul el rólad a frizurád!

Keresd meg azt a képet, ami megfelel a hajad hosszának, és olvasd el a leírást, hogy megtudd, mit árul el ez rólad.

1. Pixie-frizura, vagy rövid haj

Igazi társasági ember vagy, magabiztos és nagyon kellemes társaság. Szívesen ismerkedsz új emberekkel, és könnyen szerzel új barátokat. Az olyan típusú munkákat szereted, amelyekben megmutathatod az intelligenciádat és minden képességedet. Tudod, hogy kell önkontrollt gyakorolni még a legnehezebb helyzetekben is, de néha mégis impulzívan cselekszel.

2. Bob frizura, vagy váll fölé érő haj

Rendkívül közvetlen és szókimondó ember vagy, aki mindig az igazat mondja, még akkor is, ha ezzel néha fájdalmat okoz. Mindig megtalálod az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Bátor ember vagy, és rendkívüli szervezőkészséggel rendelkezel. Nem szereted a rutint, nincsenek komplexusaid, hálás vagy mindazért, amid van, és szeretsz új dolgokat kipróbálni. Néha meggondolatlanul cselekszel, és ez rosszul sülhet el.

3. Hosszú bob (lob) vagy vállig érő haj

Mindig mosolyogsz, elegáns és nőies vagy, és mindig egy kifinomult nő benyomását kelted. Szeretsz intelligens emberekkel beszélgetni, és természetes szépségeddel vonzod az embereket. Szereted a kihívásokat, és az új feladatokat, könnyen barátkozol, és könnyen fenn is tartod a kapcsolataidat.

4. Hosszú haj

Rendkívül gondos, figyelmes, türelmes és álmodozó vagy. A szerelemben hosszú távú kapcsolatokat keresel, és teljes mértékig odaadó vagy, de nagyok az igényeid és az elvárásaid, ami a párválasztást illeti. Megküzdesz az álmaidért, és még a lehetetlenre is képes vagy, hogy elérd a céljaidat. A kitartásod segít, hogy mindig elérd, amit akarsz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet