KezdőlapHobbyA kínai horoszkóp szerint ilyen a kompatibilitás Harry herceg és Meghan Markle...

A kínai horoszkóp szerint ilyen a kompatibilitás Harry herceg és Meghan Markle között

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A rangjától megfosztott sussexi hercegi pár tökéletes harmóniában él egymással, legalábbis ez derül ki a nyilvános szerepléseikből. Legutóbb például, amikor Oprah Winfrey meghívottjai voltak, aranyosan dicsérték egymást, amiért volt elegendő bátorságuk ahhoz, hogy megosszák másokkal a királyi családon belüli tapasztalataikat. De mit árulnak el róluk a csillagok? Tényleg összeillenek?

A kérdést a kínai horoszkóp és a csillagjegyek szemszögéből vizsgálták a szakértők. Erre jutottak: Meghan egy Oroszlán-királynő, Harry pedig egy családcentrikus Szűz.

Harry herceg felesége augusztus 4-én született, az Oroszlán jegyében. A csillagkép a szenvedélyt, melegséget, a nyitottságot jelképezi, ugyanakkor imád „uralkodni”, irányítani. De egy Oroszlán gyakran küzd a bizonytalansággal, és túl sokat aggódik amiatt, hogy mások mit gondolnak róla. Imád a reflektorfényben sütkérezni, vágyik a figyelemre, ezért gyakran hozzák kapcsolatba őt a királysággal, a vezetői pozíciókkal – minden szó kesztyűként illik Meghanre.

Harry herceg szeptember 15-én született, a Szűz jegyében. Erre a csillagképre a családiasság, az otthon fontossága a jellemző. Ők azok, akik a kemence melegében maradnak, akik megházasodnak és gyerekeket nevelnek, mert úgy érzik, ez életük valódi célja. Gyakorlatias, logikus személyek, akik bátorító, támogató jellemek, perfekcionisták, ám tartózkodók, ha nyilvánosan kell kinyilvánítaniuk az érzelmeiket – ez is stimmel, nem igaz?

Az Oroszlán-Szűz páros rendkívül ritka, a jegyek közti számos különbség miatt. A legtöbb Oroszlán nagy tehetséggel drámázik, és képes bármilyen szerepet eljátszani, mely kapó a nagyközönség számára. Ellenben, a Szüzek csendben maradnak, elővigyázatosak és visszahúzódók.

Mindezek ellenére, a Szüzek teljes mellszélességgel támogatják az Oroszlánokat, ha ezek a figyelem középpontjába kívánnak kerülni. Kényelmet, biztonságot és támogatást nyújtanak nekik. Másfelől, az Oroszlánok is képesen kicsalogatni a Szüzeket az árnyékból, és segítenek nekik megtalálni a saját hangjukat. Ezekre a jellemvonásokra is mind ismerünk példát Meghan és Harry kapcsolatában.

Harry herceg a Patkány évében született, míg Meghan Kakas a kínai horoszkópban.

A kínai kultúrában minden személyhez egy állatot rendelnek hozzá, a születési éve alapján.

Meghan 1981-ben született, a Kakas évében. A Kakasok gondoskodók, logikusak és határozottak. Gyakran tartják fontosnak a családjukat, és rendkívül törekvő jellemek.

Harry 1984-ben született, a Patkány évében. A Patkányok rugalmasak, alkalmazkodók, bárhol be tudnak illeszkedni, kellemes jellemek, ugyanakkor okosak, értelmesek és erősek. Sokkal jobb végrehajtók, mint amilyen vezetők, mert a szorongásaik és a félelmeik állandóan meggátolják őket abban, hogy biztos döntést hozzanak.

A kínai horoszkópban a Patkány alkalmanként kritizálónak, dominánsnak és anyagiasnak láthatja a Kakast, aki egyébként sokszor érzi magát frusztráltnak, amiért nem kap elég figyelmet a Patkány partnerétől, illetve akkor is, ha ez egyik ötlettől a másikig ugrál, és nem elég következetes.

Ennek ellenére, a Patkányok és a Kakasok gyakran találnak egymásra a kölcsönös jóság és együttérzés által, mint ahogyan a szórakozás, társasági élet és jólét iránti közös érdeklődésük is összeköti őket. Különbségeik által tökéletesen kiegészítik egymást, és általában jól ki tudnak egyezni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet