KezdőlapHobbyAz első dolog, amit meglátsz ebben a vizuális személyiségtesztben, feltárja rejtett erősségeidet...

Az első dolog, amit meglátsz ebben a vizuális személyiségtesztben, feltárja rejtett erősségeidet és gyengeségeidet

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mindenkinek vannak pozitív és negatív tulajdonságai, még akkor is, ha mi magunk nem feltétlenül vagyunk teljesen tisztában ezekkel.

Nem könnyű objektíven szemlélni önmagunkat, és személyiségünk egyes aspektusaival különösen nehéz lehet szembenézni. Nem csoda tehát, ha nem vagyunk tökéletesen tisztában saját erősségeinkkel illetve gyenge pontjainkkal. Az önismeret kemény és időigényes munka, de a személyiségtesztek sokszor jó kiindulási pontot jelenthetnek, és segíthetnek felismerni, mely területekre kell nagyobb figyelmet fordítanunk személyes fejlődésünk érdekében.

Ennek a vizuális személyiségtesztnek az elvégzése segít kideríteni, melyek a legmélyebben rejtőző tulajdonságaid – írja a YourTango.com.

Mindössze annyit kell tenned, hogy megnézed a képet, és mentálisan feljegyzed, mi az, amit először megpillantottál rajta. Ezután olvass tovább, hogy megtudd, mik a rejtett erősségeid illetve gyenge pontjaid.

Ha először egy férfi arcát láttad meg

Erősségek: Ha először egy férfi arca ragadta meg a figyelmedet, akkor a legnagyobb erősséged az, hogy képes vagy objektív maradni, még nehéz helyzetekben is.

Miközben a legtöbb ember összeomlik egy krízishelyzetben, te képes vagy összeszedni magad, hogy magabiztosan és hidegvérrel kezeld a helyzetet. Ezért sokan fordulnak hozzád segítségért, ha nehéz időszakon mennek keresztül, mivel tudják, hogy mindig számíthatnak az erődre.Gyengeségek: A legnagyobb gyengeséged az, hogy elzárkózol a nehéz érzésektől, és emiatt nem rendelkezel nagy érzelmi intelligenciával.

Ami korábban valószínűleg egy stratégia volt, hogy megküzdj a nehéz helyzetekkel, az mostanra életmóddá vált, ezért nehezen nyílsz meg, és nehezen tudsz igazán kapcsolatba kerülni azokkal, akiket a legjobban szeretsz. Rengeteg érzésed van, de ha azt akarod, hogy ezt mások is tudják rólad, gyakrabban ki kell fejezned azokat.

Ha először az asztalt láttad meg

Erősségek: Ha a fenti képen először az asztalt pillantottad meg, akkor a legnagyobb erősséged az, hogy képes vagy igazán meghallgatni és megérteni másokat.

Nagyszerű kommunikációs készségeid vannak, és még azok is viszonylag könnyen megnyílnak előtted, akik nehezen fejezik ki a gondolataikat és érzéseiket. Lehet, hogy nem vagy szakképzett terapeuta, de biztosan mondták már neked, hogy ezzel kellene foglalkoznod.

Gyengeségek: Míg a kommunikáció az erősséged, a cselekvés már kevésbé. Örömmel segítesz másoknak megbeszélni a problémáikat, és szívesen állítasz össze listákat egy adott helyzet előnyeit és hátrányait mérlegelve, mivel rettegsz attól, hogy döntést kell hoznod és cselekedned kell.

Meg kell tanulnod hallgatni a megérzéseidre és bízni magadban. Minden lehetőséget átgondoltál, amit csak kell, és még többet is, úgyhogy most itt az ideje a konkrét lépéseknek.

Ha először a nőt láttad meg

Erősségek: Ha először a karosszékben ülő nőt vetted észre a képen, akkor a legnagyobb erősséged az intellektusod. Természetes intelligenciával rendelkezel, és minden alkalmat megragadsz, hogy új dolgokat tanulj azokon a területeken, amik érdekelnek.

Ez még nem jelenti feltétlenül azt, hogy stréber lennél. Ha azonban valami igazán érdekel, akkor szakértővé képzed magadat az adott területen.

Gyengeségek: Lehet, hogy szuper okos vagy, de előfordulhat, hogy egy kissé feledékeny, sőt, figyelmetlen vagy, ha olyan dolgokról van szó, amelyek kevésbé érdekelnek, legyen szó akár a munkádról, akár egy kapcsolatról.

Ha szeretnéd megőrizni a boldog és harmonikus egyensúlyt, próbálj meg az életed minden területére figyelmet fordítani, ne csak arra, ami szenvedélyesen érdekel.

Ha először a karosszéket láttad meg

Erősségek: Ha először a karosszéket pillantottad meg, akkor a legnagyobb erősséged az egyedi életszemléleted.

Néha emiatt problémamegoldó vagy, máskor pedig a bohóc, aki segít levenni a terhet mások válláról, amikor túl nagy a stressz. Te vagy az első, aki képes megváltoztatni valaki nézőpontját, és általában arról vagy ismert, hogy feldobod a körülötted lévők életét. Senki sem tudja, mire számítson tőled legközelebb.

Gyengeségek: A legnagyobb gyengeséged, hogy képtelen vagy sokáig koncentrálni egy adott dologra.

Nagyszerű ötleteid vannak, és mindenhez értékesen hozzájárulsz, amibe csak belekezdesz, de arról vagy híres, hogy abban a pillanatban, amikor elveszíted az érdeklődésedet – ami sajnos túl gyakran előfordul – azonnal felhagysz a próbálkozással.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet