KezdőlapHobbyDarabokra vágott egy bőr övet, majd szuper bútordarabot alakított ki belőle! Ezt...

Darabokra vágott egy bőr övet, majd szuper bútordarabot alakított ki belőle! Ezt látnod kell!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Néha nagyon kevesen múlik egy praktikus lakás berendezése. Csupán néhány ötletre, egy-két egyszerű szerszámra, és újrahasznosítható tárgyakra van szükség. Na meg persze, sok kitartásra. Ha eddig csak irigykedve nézted a DIY-videókat, itt az ideje, hogy meg is valósítsd az álmaid.

borszij2

Az első lépés a legnehezebb, de, ha ezt megtettük, estére már elégedett érzés fog hatalmába keríteni. Nem kell drága pénzeket költeni egy kis praktikus előszobai sarok kialakításához, mutatjuk egy nagyon szuper ötletet.

Fogjuk két, kb. negyven centis deszkát, csiszoljuk le, majd kenjük le egy általunk választott színnel. Várjuk meg míg megszárad, majd kenjük le még egyszer. Amíg várunk, vegyünk elő két régi bőr övet, vágjuk le a végeit, és szabjuk négy egyforma darabra. Két-két szeggel rögzítsük a polc aljához, a két szárat pedig összefogva, rögzítsük a falhoz.

A két deszkát egymás alá akasszuk fel a falra, és már pakolhatjuk is rá a legfontosabb dolgokat. A fal díszítéséhez, vágjunk ki különböző színű öntapadós papírból háromszögeket, és ragasszuk fel a polcok mellé.

A tükröt szintén egy bőr öv segítségével akasszuk fel, így minden nagyon harmóniában lesz egymással. A polc aljára tegyünk egy kis rézszínű kampót, erre akaszthatjuk beérkezéskor a kulcsainkat, így mindig kéznél lesznek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet