KezdőlapHobbyEgy nő szerint ez a legjobb módszer, amivel könnyedén elkerülhetjük, hogy elessünk...

Egy nő szerint ez a legjobb módszer, amivel könnyedén elkerülhetjük, hogy elessünk a csúszós, jeges úton

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A nő elárulta, milyen egyszerű, de nagyszerű módszerrel őrzi meg az egyensúlyát a csúszós, jeges utakon. Véleménye szerint ez a trükk „mindent megváltoztat” – elkerülhetjük a sérüléseket, ráadásul nem is kerül semmibe.

Skóciában az elmúlt napokban jóval fagypont alatti hőmérsékleteket mértek, helyenként akár -15 fokot is mutatott a hőmérő. A hideg idővel pedig hó és jég is járt, ami a közlekedést is megnehezítette.

Egy nő pedig megosztott egy leleményes trükköt, ami megkönnyítheti a gyalogosok dolgát a csúszós járdarészeken. Mel, egy kétgyerekes anyuka, a TikTokon osztotta meg szokatlan, de hasznosnak tűnő tippjét, és a videót már több mint egy millióan látták.

Mel talált két régi zoknit a fiók alján, amiket már amúgy sem viselt volna senki, és ezeket vetette be „csúszásgátlóként” úgy, hogy ráhúzta a zoknikat a cipőjére, és így indult útnak az utcán.

A videót a következő szöveggel osztotta meg: „Véleményem szerint ez a LEGJOBB (és legszükségesebb) trükk – húzz zoknit a cipődre, hogy ne csússz el a jégen. Majd később megköszönitek nekem.”

@mels_family_life BEST (most needed) HACK atm in my opinion… socks worn over your shoes – to avoid slipping on the ice. Thank me later 😉 #hackoftheday #hackoftheweek #snowuk2022 #mumsoftiktok #ukmumlife #fyp #besthacksontiktok #foryoupage #scottishtiktok ♬ original sound – @mels_family_life

Mel „mindent megváltoztató” ötletként jellemezte ezt a nem mindennapi trükköt, és azt mondta, most már minden aggodalom nélkül indul útnak, bármilyen csúszós is legyen a járda, mert nem fél attól, hogy esetleg elesik.

A hozzászólók közül többen is köszönetet mondtak a nőnek a tipp megosztásáért, és dicsérték a leleményességét, bár néhányan azt is megjegyezték, hogy nem szívesen mutatkoznának így az utcán.

„Ez nagyon tetszik. Skóciában élek, rettegek attól, hogy megcsúszhatok, néhányszor már el is estem. Szóval köszönöm” – írta az egyik felhasználó, aki megfogadta, hogy kipróbálja Mel módszerét.

„Nekem a nagymamám már évekkel ezelőtt ezt tanácsolta. Nagyszerűen működik.” – tette hozzá egy másik hozzászóló. Egy harmadik pedig megjegyezte: „Mindig is ezt csináltam. Persze megbámulnak, de nem én vagyok az, aki folyton csúszkál.”

Bár a legtöbben jó ötletnek tartották Mel módszerét, voltak olyanok is, akik nem tudtak eltekinteni attól, mennyire nevetségesen néznének ki közben, és egy édesanya azt írta: „A gyerekeim teljesen elborzadnának, ha így mennék értük az iskolába.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet