KezdőlapHobbyElborult a vásárlók agya, amikor rájöttek, hogy mire való a kampó a...

Elborult a vásárlók agya, amikor rájöttek, hogy mire való a kampó a bevásárlókocsikon

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy ausztrál szupermarketlánc egyik dolgozója megosztott egy videót a TikTok-on, amiben bemutatta, mi a haszna az egyes üzletek bevásárló kocsiján lévő kampóknak.

Sok felhasználót megdöbbentett az információ, és bevallották, hogy korábban fogalmuk sem volt erről a hasznos apróságról.

„Minden kocsi hátulján van egy kampó, amelyre a vásárló felakaszthatja a kalapját vagy a bevásárló szatyrait, hogy ne kelljen a kezében vinnie azokat az üzletben” – magyarázta a videó készítője.

Most derült ki mire jó a kampó a bevásárlókocsikon – Fotó: X/@BeeFaerie

A videóhoz rengeteg hozzászólás érkezett, és a legtöbben bevallották, hogy fogalmuk sem volt erről a trükkről, vagy egyáltalán nem is vették észre a kampót a bevásárló kocsikon, mások azonban egyértelműnek tartották a dolgot, és meglepődtek, hogy ez nem közismert információ.

„Elképesztő, hogy milyen sokan nem tudják, mire valóak. A bevásárló szatyrok rengeteg helyet elfoglalnak a kocsiban” – írta egy válaszadó.

Többen ugyanakkor azt is megjegyezték, hogy nem minden szupermarket bevásárlókocsiján van hasonló kampó.

Valószínűleg ezután te is ki fogod használni – Fotó: X/@BeeFaerie

De nem mindenki tartotta hasznosnak a videót, mondván, az internet tele van ehhez hasonló teljesen egyértelmű és haszontalan „tippekkel.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet