Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Lakókocsival kirándulni nem csak menő, hanem igencsak kényelmes móka, hiszen gyakorlatilag magad után húzod a házad, és ott hajtod álomra a fejed, ahol csak szeretnéd, na és persze, ahol megengedett.

Egy új találmánynak köszönhetően, ha lakókocsis nyaralásra vágysz, nem kell magad után húznod egy több tonnás szerkezetet ország-világon keresztül. A lakókocsi fenntartása költséges, hiszen nem csak abban a tíz napban kell gondját viselned, hanem egész évben, még akkor is, ha az udvaron tartod.

Az új találmány, az Air Opus ezzel szemben gyakorlatilag egy praktikusan összehajtható ponyva, amely nem csak nagyon könnyen kezelhető, hanem árban sokkal inkább elérhető, mint egy lakókocsi. Csupán egy gombnyomás, és máris lakókocsi lesz a ponyvából.

Megnyomjuk a gombot, és a motorok beindulása után 90 másodperccel máris felpumpálta saját magát a lakókocsi. A művelet fordítva alig fél percet vesz igénybe, kieresztve a szelepeket gyakorlatilag “leszívja” magát a lakókocsi. Ezután már csak össze kell hajtani, és kényelmesen útnak indulhatunk.

A lakókocsi felállításához a szokásos merevítő rudak helyett levegő merevítés használnak, vagyis a merevítési rendszert maga a bepumpált levegő szolgáltatja. Az Air Opus megközelítőleg 22 ezer dollárba kerül, nem olcsó, de nagyon praktikus, és még így is spórolni lehet a drága szállásokhoz képest. Na meg az sem elhanyagolandó tény, hogy a “saját házunkból” szemlélhetjük a tengerparti naplementét.

A korábbi modellhez képest tetőtéri ablakot is kapott az Air Opus, így nagyon napsütötte, na még éjszaka lehet nézni a hullócsillagokat, és egy külön kihúzható grill-konyhát is tartalmaz. Amúgy az ünnepek közeledtével ajándékötletnek sem utolsó, a család biztosan örülni fog neki, ha karácsonyra egy összkomfortos nyaralós szállást kap.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!