Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha lakásról van szó, mindig a kényelem a fő szempont. És a kényelem általában a tágas, letisztult beltereket jelenti, a lehető legnagyobb méretekben. De mi van akkor, ha be kell érnünk egy viszonylag kis területű otthonnal? Az alábbi guruló házikó a te szívedet is azonnal elrabolja. Kicsi, sőt! A maga 30 négyzetméterével gyenesen parányi, de gyönyörű, meghitt, modern és több mint kényelmes.

Ez a kis házikó csupán 30 négyzetméter, mégis azonnal beleszerettünk

A házikót az Olive Nest Tiny Homes cég építette, és a The Elsa nevet kapta. Fő vonzereje a bejárat előtti üvegház, amelyben rengeteg konyhanövény, zöldség vagy virág termeszthető.

A beltere is megnyerő: világos, befogadó nappali, szellős bútorzattal, aztán ott a konyha, a fürdőszoba és a háló, ami szintén csodálatos! Tucatnyi tároló, okosan kialakított szekrény rejlik mindenhol, itt egy tenyérnyi hely sincs fölöslegesen. A konyha felszereltsége téged is szavak nélkül hagy, akárcsak az ebédlő, illetve a kanapé, amely egyetlen mozdulattal változik át vendégváróvá. A komfortot már csak a légkondicionáló- és a fűtőberendezés fokozhatja.

A falakon kívül is öröm tartózkodni: ott van a csodás üvegház, ahol azt termesztesz, amit csak szeretnél. És van még egy terasz is, mely kiváló a kertipartikhoz a nyári langyos estéken. Hát kell ennél több?


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!