Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A tavasz beköszöntével, és lassan már a nyár előtt, nem csak szervezeted születik újjá, hanem te magad is a megújulásra vágyhatsz. Ahhoz, hogy energiával feltöltődj, és pihenj is egyben, fontos lehet számodra, hogy szabadidődet hasznosan töltsd el. Vagy ha épp kifogytál az ötletekből, hogy mivel is dobhatod fel sivár hétköznapjaid, 5 kiváló ötletet hozunk most neked!

Iratkozz be egy művész-képzésre: kihívást jelenthet sázmodra, de pontosan azért lesz érdekes! Végy részt festői, szobrászati vagy gyöngyfűzési tanórákon – az internet segítségével többre is akadsz, és meglátod mennyire jó érzéssel tölt el, ha lakásodat a saját készítésű dísztárgyakkal dekorálod, vagy ha olyan ékszert viselsz, amit te egyedül készítettél!

– Irány az Állatkert: hallottál már az állat-terápiáról? Ha nem, mi eláruljuk neked, hogy kutatások által bizonyított a tény, hogy az állatok nyugtató hatással vannak azt emberekre. Nem kell ahhoz saját háziállatot tarts, hogy élj a terápia lehetőségével. Elég, ha ellátogatsz az Állatkertben, és hagyod, hogy az állatkák felvidítsanak.

– Ragadj fényképezőgépet, és menj ki a parkba: a tavasz utolsó pillanatait örökítheted meg egy délutáni vagy reggeli séta során. Habár a fák java már elvirágzott, mégis akadnak apró csodák, amelyeket lencsevégre kaphatsz. Visszanézve őket, jó érzéssel töltenek majd el!

– Iratkozz be egy tánc-képzésre: régóta tervezed, hogy nekifogsz mozogni? Annál jobb megoldás nem is adódhat, mint például egy jó kis hastánc-tréning vagy a latin táncok. A tánc ugyanis azon túl, hogy relaxál, még abban is segít neked, hogy a fölösleges kilóktól megszabadulj. Vagy hogy új barátokat szerezz.

– Sportolj: ezzel a módszerrel kapcsolódhatsz ki a leghamarabb egy fárasztó nap után. Igyekezz nem kimerítő edzést választani, inkább olyan mellett dönts, ami relaxál és pihentet. Az aerobic és a jóga formában tart úgy fizikailag, mint szellemileg, de ha valami ütősebbre vágysz, akkor ott a fitnessz-terem, az úszómedence vagy akár a park, néhány kör szaladásra!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!