Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nagyon sok ötleted van és az üzletekben is nagy a választék, amit megvehetnél a párodnak. Nehéz lehet eldönteni mit is ajándékozz neki. Szeretnél valami vicceset ajándékozni? Valami olyant, amire még sok idő múlva is emlékezni fog?

Tartózkodnod kell viszont az olyan ajándékoktól, amelyek kellemetlenséget okozhatnak, amelyek banálisak és unalmasak.

Nézzünk csak néhány ötletet, amelyet jó, ha elkerülsz:

1.      Erotikus filmek

Még ha próbálsz vicces is lenni, ezeket, az ajándékokat Karácsony alkalmával kerülnöd kell. Ez egy nyugodt időszak, Jézus születésére emlékezünk, éppen ezért ezek az ajándékok nem alkalomhoz illőek.

2.      Erotikus játékok

Minden bizonnyal Karácsonykor nem kell erotikus játékokat vásárolni, bármilyenek is legyenek azok.

3.      Háziállatok

Még ha imádja is a kiskutyákat és a macskákat, egy ilyen ajándék megijesztheti, mert felelősséggel jár ezek tartása. A hely is problémát okozhat. Amikor egy háziállatod van komoly felelősséggel tartozol neki, amelyet nem biztos, hogy a barátod kész megtenni.

4.      Édességek

Lehet, hogy a szerelmed imádja az édességeket, viszont ha egy doboz csokit ajándékozol neki, ez olyan, mint ha egy kisfiú lenne, aki alig várja, hogy a fa alatt édességet találjon. Ezek mellett pedig két felnőtt személy vagytok, akik valószínűleg komolyabb ajándékot is ki tudnak találni, mint az édesség.

5.      Terem bérlet, diétás könyvek vagy sportfelszerelések

Még ha túlsúlyos is vagy egyszerűen egyszer megemlítette, hogy szeretne fogyni, megalázó lehet egy ilyen ajándékot kapni Karácsonyra. Hamar elmegy majd az étvágya, és komplexusai lehetnek. Majdnem biztos, hogy egy ilyen ajándék az egész ünnepét elrontaná.

6.      Nagyon színes ruhák

Még ha szereted is a rózsaszín színt, ez nem jelenti azt, hogy ajándékozhatsz egy ilyen színű inget vagy ruhát. El fogja fogadni az ajándékot, és bizonyára néhányszor hordani is fogja, hogy kedvedre tegyen. De ez nem jelenti azt, hogy tetszik is neki! Az öltözködési stílusa minden személynek más, hát hogy ne lenne eltérő egy férfi és egy nő stílusa.

7.      Versek

Ha nagyon szereted a verseket és a gondolataidat is sokszor, verssorokba fejezed ki, egy verseket tartalmazó könyv nem lenne megfelelő ajándék Karácsonyra, hanem inkább a szerelmesek napjára.

Ezen ötletek mellett még vigyáznod kell, hogy vedd le az ajándékról az árat! Ha túl olcsó, akkor meg fog sértődni, ha pedig túl nagy elhiszi magát.

Nagy Melinda

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!