Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Bármilyen ötlet megvalósítható, ha párosul hozzá némi képzelőerő és kézügyesség. A végeredmény pedig szinte mindig elismerésre méltó. Íme hogyan építheted meg a saját kis relax-birodalmad, mindössze néhány raklap segítségével. A terv pofonegyszerű, és bárki által kivitelezhető. Szóval, belevágsz?

Mindössze nyolc raklapból készül, de felér egy zen-templom erejével!

Mivel nemsokára beköszönt a színekben és friss illatokban pompázó tavasz, na meg a langyos estékkel csábító nyár, neked is jól jön majd ez a kerti kanapé, vagy nem csak.

Nyolc raklapra és négy szál deszkára lesz szükséged, na meg egy kis festékre – lehet fehér vagy a kedvenc színed, netán tarka, ahogy szeretnéd –, egy maréknyi szegre és csavarra, illetve négy, bútorhoz való kerékre. Hogy össze tudd illeszteni az alkotóelemeket, végy elő egy kalapácsot és csavarhúzót.

Kezdd azzal, hogy lefested a faanyagot. Ha a kertbe tervezed, érdemes időtálló, vízhatlan festéket használnod. Amikor megszáradt, hozzá is láthatsz a szereléshez. A videó pontos útmutatót ad, neked csak követned kell a lépéseket. És hogy minden szó szerint gördülékeny legyen, a végén el ne felejtsd beüzemelni a kerekeket.

Hogy tökéletessé tedd, a bútordarabot rakd tele pihe-puha párnákkal, a környezetet pedig dobd fel a kedvenc virágaiddal, növénykéiddel. A lombok árnyékában hűsülni e falatnyi paradicsomban, avagy a téli hóesést figyelni a kandalló melegéből… ki ne szeretné?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!