KezdőlapHobbyNagyon kicsinek néz ki ez a lakókocsi, de egy gombnyomással teljesen átváltozik!...

Nagyon kicsinek néz ki ez a lakókocsi, de egy gombnyomással teljesen átváltozik! – VIDEÓ

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Manapság egyre divatosabbak a kicsi, jól megtervezett házak. Sőt, egyesek nagy boldogsággal cserélik le pár száz négyzetméteres lakásukat, egy sokkal kisebb, és praktikusabb otthonra. Az alábbi lakókocsi nagyon praktikus, hiszen könnyedén elgurulhatunk vele a világ bármelyik országába, ráadásul úgy, hogy közben kényelmes otthonunk is lehet.

beauer-lakokocsi2

Ha gondoltál már arra, hogy eladod a lakásod, és elindulsz egy világkörüli útra, akkor mutatjuk a megfelelő szállást.

Egy francia építő cég, a Beauer egy nagyon praktikus lakókocsit tervezett. Első látásra talán irtózatosan picinek tűnhet, de várd csak meg, mit rejt a belseje. Csupán egy gombnyomás, és a lakókocsi háromszorosára nő. Az eredetileg 4 méteres lakókocsiból 12 méteres lesz.

A harmonikaszerű szerkezetnek köszönhetően a pici tér, “megduzzad”, és pillanatok alatt a világ legkellemesebb otthona tárul eléd. Itt aztán minden luxus megtalálható, van benne hálószoba, nappali, fürdő, és természetesen konyha is. A lakókocsi bármilyen járműhöz csatlakoztatható, ha nem használjuk, tárolhatjuk az udvaron, vagy a hátsókertben, de természetesen végigutazhatjuk vele a világot is.

Nagyon szuperül néz ki, bármikor elfogadnánk.

https://www.youtube.com/watch?v=mBXsWmpmLKY

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet