Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Szabadulj meg a wc-ben lévő elszíneződött vízköves lerakódásoktól! Mutatjuk a tuti módszert!

A mellékhelyiséget senki sem szereti takarítani, csak az a rossz hír, hogy valaki mégis fel kell áldozza magát, hiszen megfelelő és rendszeres tisztítás nélkül nem lenne higiénikus a használata.

Most a következőkben egy hasznos és praktikus módszert ajánlunk, ami hatékonyan eltávolítja a koszos, vízköves réteget a WC-csészéből.

Plusz jó hír, hogy nem kell erős, maró hatású vegyszereket és speciális berendezést beszerezned, hiszen elég, ha elmész egy barkácsboltba, és ott kérsz a legfinomabb csiszolópapírból egy tekercset.

A csiszolópapír ugyanis remekül leszedi a vízkövet, de fontos, hogy mindig legyen nedves a felület, mert különben megsérülhet a wc porcelán felülete. A másik fontos dolog, hogy mindig viselj gumikesztyűt, mert nagyon fontos, hogy ügyelj az egészségedre.

@raising_krazies

The best toilet ring hack #lifehack #cleaninghack #coolmomsoftiktok #tiktokmom #tolietpaper #fyp #hacks #cleaning #bathroom #tiktoklifehacks

♬ original sound – raising_krazies

De a legfontosabb aranyszabály mégis az, hogy rendszeresen tisztítsd a WC-t, mert így nem fog felhalmozódni a sok piszok, és a vízkő sem fog lerakódni egyhamar.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!