Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Álmodtál már valaha arról, hogy egy nap teljesen átalakulsz és megváltoztatod a stílusodat, pontosan úgy, mint a kedvenc tévéműsoraidban? Azt gondolod, hogy ez csak a képernyőn lehetséges, és csakis egy egész csapat stylist segítségével? Nos, Madi Bekdair kazahsztáni stylist bebizonyította, hogy az álmok igenis valóra válhatnak, és ehhez csak egy igazán tehetséges stylistra van szükség.

A stílustanácsadó bebizonyította, hogy minden átalakulás az ügyfél számára ideális ruházati stílus kialakításával kezdődik. Madi alaposan átnézni az ügyfelei gardróbját, eldönti, melyek azok a darabok, amelyeket érdemes megtartani, és új darabokkal egészíti ki a már meglévő ruhatárat. Ezután jön a smink, a frizura és végül a fotózás.

Nők, a stylist felkeresése előtt és után!

1. Nehéz elhinni, hogy egy és ugyanaz a személy szerepel a két képen, nem igaz?

2. Csak néhány inspirált stilisztikai döntés, és ez a kazahsztáni nő máris 10 évvel fiatalabbnak tűnik. Biztosak vagyunk benne, hogy nem csak fiatalabbnak néz ki, de úgy is érzi magát.

3. Mekkora különbséget jelent, hogy valaki szegényes ruhákban, vagy igazi arisztokratákhoz méltó öltözetben mutatkozik.

4. Egy új frizura, egy kis smink és a ruhatár teljes felfrissítése – három egyszerű lépés a világ meghódításához.

5. Egy igazi stylist tudja, hogyan lehet a hiányosságokat erősséggé alakítani. Végül is minden csak felfogás kérdése, nem igaz?

6. A ruha vékonyabbnak mutathat egy nőt, vagy éppen fordítva.

7. A változás veled kezdődik. Néha az is elég, ha nagyon akarod ezt, megteszed az első lépést, és segítséget kérsz, a többi pedig már megy magától.

8. Azt is fontos tudni, hogy soha nem késő változtatni. Coco Chanel szerint nincsenek csúnya nők, csak lusták, és ebben teljesen igaza van.

9. Egyes átalakulások az egész világunkat a feje tetejére állíthatják. Figyeld meg, hogy változik az öltözékkel együtt ezeknek a nőknek a testtartása, a tekintete, a mimikája. A szépség belülről fakad, de néha szüksége van egy kis segítségre.

10. A ruha, a frizura, a smink, minden apró részlet számít. Ha lépésről lépésre haladsz, teljesen megváltoztathatod a megjelenésedet, és így idővel a személyiséged is változni fog. Az, hogy jó vagy rossz irányba, már csak rajtad múlik.

11. Hogy lehet egy szimpatikus lányból elragadó nőt varázsolni?

12. Nem fogod elhinni, hogy a két képen ugyanaz a nő szerepel! A haj világos árnyalata és az élénk színű smink fiatalabbá teszik, a megfelelő ruha pedig magasabbnak és vékonyabbnak mutatja.

13. Ne félj merésznek és kissé provokatívnak lenni, ha azt akarod, hogy az emberek emlékezzenek rád.

14. Ebben az esetben a színkombináció az igazán különleges, ahogy a ruha, a kabát és a cipő kiegészítik egymást.

15. Már csak egyetlen kérdés maradt: vajon miért rejtegette ez a lány idáig a gyönyörű haját?

16. Újabb csodálatos átalakulás, és szinte nem hiszel a szemednek. Ha összehasonlítjuk az előtte képet az előző lány átalakulásával, láthatjuk, milyen más hatása lehet a hasonló frizurának két különböző nő esetében, ahogy azt is, mekkora változást idézhet elő egy hajvágás.

17. Az egyéniség mindig divatos. Miért rejtőznél hétköznapi megjelenés mögé, amikor szabadon kifejezheted önmagadat?

18. A vörös egyértelműen az ő színe!

19. Igazi modern Hamupipőke! Ha ki akarsz tűnni a tömegből, viselj pirosat!

20. Az első ruha kissé öregíti ezt a nőt. A második képen fiatalabbnak és vékonyabbnak tűnik.

21. Nem számít, milyen jól nézel ki, mindig van lehetőség a fejlődésre.

22. Ebben az átalakulásban minden tökéletes – a kabát, a színek, a frizura, a szemüveg formája. Minden apró részlet számít!

23. Stílusos, kifinomult, extravagáns – milyen jelzőkkel lehetne még fokozni a hatást, amit a második képen láthatunk?

24. Néha a férfiak is stylisthoz fordulnak. Mit szólsz, mennyire volt sikeres az átalakítás?

25. Milyen csodálatosan kivirágozhat egy nő.

26. Ne félj kísérletezni, különben megtörténhet, hogy az egész életedet úgy éled le, hogy nem találod meg a megfelelő stílust a magad számára.

27. Mindössze néhány óra munka, de az eredmény egy életre szól.

28. Minden nőben ott rejtőzik egy igazi szupersztár!

29. Ne feledd, a változás veled, és csakis veled kezdődik!

30. Egy hétköznapi nőből is lehet díva