Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Manapság egyre divatosabbak az extravagáns, nagyméretű, színes és szexis gyűrűk. A boltokban szinte bármit megtalálunk, és szinte bármit az ujjunkra is húzhatunk, Mi megkerestük a 3 legdivatosabb darabot.

Egy jól megválasztott kiegészítővel könnyen feldobhatjuk az egyszerű öltözékünket is.

A kihívó fülbevalók, óriási nyakláncok és vastag karkötők helyett egy divatos (és egyedi!) gyűrűt is választhatsz, ami a ruhádhoz illeszkedve varázsolhatja egyedivé a megjelenésedet.

A szín és forma szinte határtalan, mindenki kedvére válogathat, hisz a kínálat óriási. Ez a gyönyörű kék darab már önmagában elég a divatos megjelenéshez. Akár egy elegáns, akár egy hétköznapi viselethez választod, biztosan kitűnsz majd vele a tömegből.

Ez a különleges és izgalmas Thomas Sabo darab egy időtálló forma, fekete kövei miatt a végzet asszonyának is érezheted magad, amikor viseled.

A Thomas Sabo jelenleg Európa egyik legismertebb ékszerész cége, amely egy bajorországi kisvárosban született meg.

Ékszereiket a világon egyedülálló újítások teszik különlegessé és több ezer közül azonnal felismerhetővé.
A Thomas Sabo ékszereket az aprólékos részletek kidolgozottsága jellemzi. Előkelő estélyektől kezdve a szolid munkanapokig minden alkalomra találunk remek darabokat.

Évente kétszer, a milánói és párizsi divateseményekkel egyben mutat be a cég egy-egy új kollekciót.

Ez a nőies, dögös és csajos Swarovski gyűrű minden nő álma.

Az limitált szériában gyártott ékszer gyönyörű kiegészítője lehet bármelyik ékköves fülbevalódnak, vagy nyakláncodnak.

Az ilyen hangsúlyos gyűrűk mellé vigyázzunk az erős körömlakkokkal, és hosszú körmökkel, hisz ezek megölhetik a szexis hatást.

Bévé


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!