KezdőlapHobbyVálassz egy háromszöget, olyant árul el rólad, amire nem is számítasz

Válassz egy háromszöget, olyant árul el rólad, amire nem is számítasz

-

Válassz egy háromszöget, és tudd meg, mit árul el a személyiségedről.

A pszichológusok számos jellemvonásodat felfedhetik, pusztán abból, hogy melyik háromszöget választod a képen láthatók közül. Ez azért lehetséges, mert mi, emberek, hajlamosak vagyunk olyan formákat előnyben részesíteni, amelyek megfelelnek a személyiségünknek, és tökéletesen jellemeznek minket. Válassz egy háromszöget, és nézd meg, mit árul el rólad a választásod.

Első háromszög

Mindig a kitűzött célokra összpontosítasz, motivált és elszánt vagy. A legjobb tulajdonságod a teljes és tökéletes odaadás. Az emberek néha azt gondolhatják rólad, hogy túlságosan maximalista vagy, és túlságosan is ragaszkodsz a szabályokhoz. De te pontosan tudod, hogy csak úgy lehet sikeresen véghez vinni valamit, ha az elejétől a végéig mindent úgy hajtasz végre, ahogy az meg van írva.

Az emberek tudják, hogy számíthatnak rád, ha pontosan és jól elvégzett munkáról van szó. Hiszen pontosan ezért vagy sikeres mindenben, amihez csak hozzákezdesz.

Második háromszög

Igazán nyílt és őszinte személyiséged van, és nem félsz megmutatni ezt a világnak: eredeti és egyedi vagy. Az őszinteség a legfőbb tulajdonságod, és másokban is mindennél többre értékeled azt. Ez egyenes és pozitív világszemléletet biztosít a számodra. Ezért van az, hogy az emberek mindig kíváncsiak a véleményedre, és szívesen kérik a tanácsodat – hiszen már számtalanszor bebizonyítottad, hogy tőled mindig őszinte szavakra és segítségre számíthatnak.

Harmadik háromszög

Olyan ember vagy, aki általában a racionalitásra alapozza a döntéseit. Te vagy a baráti társaságod esze. Szeretsz minden döntést alaposan megtervezni, és minden részletre figyelve stratégiát kidolgozni.

Bízol a képességeidben, pontosan tudod, mire vagy képes. Lehet, hogy a barátaid néha azzal viccelődnek, hogy kocka vagy, de tudják mennyire megértő és segítőkész vagy, ahogy azt is, hogy tőled kaphatják a legjobb tanácsokat.

Negyedik háromszög

Olyan ember vagy, aki mindent szívvel-lélekkel csinál. Ha kitűzöl magad elé egy célt, teljes mértékben annak szenteled magad, bízol magadban, és tudod, hogy képes vagy elérni, amit akarsz. Senki és semmi nem állhat közéd és a céljaid közé.

Egyesek talán úgy gondolják, hogy túlságosan is merev vagy, de te pontosan tudod, hogy semmi sem érhet fel azzal az elégedettséggel, amikor sikerül elérned valamit. Ha sikerül valóra váltanod az álmaidat, nem számít, mit mondanak mások.

Ötödik háromszög

Extrovertált, társaságkedvelő ember vagy. Bárkivel képes vagy elbeszélgetni, és jó hallgatóságnak is bizonyulsz. Mindig nagy figyelemmel és érdeklődéssel hallgatod meg mások mondandóját.

A családod és a barátaid a legfontosabbak a számodra, ezért igyekszel minden nap értékelni őket. És mivel jó hallgatóság vagy, ők nem haboznak hozzád fordulni, ha megértésre, odafigyelésre és szeretetre van szükségük.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet