Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Május 21. és június 21. között a Nap az Ikrek csillagképben található, ez a nyár első, és a horoszkóp harmadik csillagjegye.

Az Ikrek összetett, lenyűgöző személyiségek, olyanok, akár a napsugár, és mágnesként vonzzák a többi embert. Számos előítélet, hamis és megalapozatlan mítosz kering ezzel a különleges jeggyel kapcsolatban, ezeket szeretnénk eloszlatni, azáltal, hogy bemutatunk 10 alapvető igazságot, amit tudni kell az Ikrekről.

1. Különleges bájjal és vonzerővel bírnak

Az Ikrek egyike azoknak a jegyeknek, amelyek különleges bájjal és vonzerővel bírnak, mintha csak azért lennének a világon, hogy örömet, jókedvet és fényt hozzanak a környezetükbe. Nem kell különösebb erőfeszítést tenniük, hogy felkeltsék mások szimpátiáját és jóindulatát, az emberek természetes módon vonzódnak hozzájuk.

2. Empatikusak

A jegy szülöttei különlegesen empatikusak, átérzik és megértik mások érzéseit, támogatást nyújtanak, ha valaki segítséget kér tőlük, vagy úgy ítélik meg, hogy az illető segítségre szorul. Röviden összefoglalva: aranyszívük van és könyörületesek.

3. A kommunikáció mesterei

Az Ikrek minden kétséget kizáróan a kommunikáció mesterei. Nagyszerűen bánnak a szavakkal, odafigyelnek arra, mit és hogyan közvetítenek mások irányába. Általában nem okoz nekik gondot, ha nyilvánosság előtt kell beszélniük, ugyanakkor szavaik igencsak bántóak tudnak lenni, ha valamivel magadra haragítottad, vagy becsaptad őket.

4. Rendkívül intelligensek és éles eszűek

Rendkívül intelligensek és éles eszűek, fantasztikus sebességgel képesek új dolgokat megtanulni, és könnyedén át tudják adni a tudásukat másoknak is. Veleszületett kíváncsiságuknak köszönhetően kifejezetten sokoldalúak, és több területen is képesek kiváló eredményeket elérni.

5. Tudnak szeretni

Tudják, hogy kell szeretni. Szeretik az életet, az embereket, a természetet, önmagukat kívül-belül, szeretnek élni, és teljes lényükkel képesek örülni az élet ajándékának. Mindig meglátják a dolgok jó oldalát, még a legnehezebb körülmények között is.

6. Szeretik a társaságot

Igaz ugyan, hogy az Ikrek rendkívül társaságkedvelők, szeretik, ha körülveszik őket az emberek, és általában sok barátjuk van, de nehezebb igazán közel kerülni hozzájuk, mint gondolnánk. Csak azokat engedik be a szívükbe, akikben megbíznak, akik mellett önmaguk lehetnek, és akik jóban-rosszban mellettük maradnak.

7. Kreatívak

Ez az egyik legkreatívabb csillagjegy. Az Ikrek mindig meglepnek gondolataik és ötleteik sokféleségével, azokkal a lehetőségekkel és megoldásokkal, amikkel előállnak, ha a szükség úgy kívánja.

8. Nem lehet mellette unatkozni

Az Ikrek mellett képtelenség unatkozni, és minden pillanat egyedi, amit a társaságukban töltesz. Annak ellenére, hogy biztonságban érzi magát, ha stabil talaj van a lába alatt, mindig készen áll rá, hogy különleges, egyedi pillanatokat teremtsen a saját maga és mások életében egyaránt. Természeténél fogva nagylelkű, és azt akarja, hogy a mellette álló emberek boldogok legyenek, és olyan különleges pillanatokban legyen részük, amik mindig eszükbe juttatják őt.

9. Alkalmazkodó és rugalmas

Az Ikrek rendkívül rugalmas, alkalmazkodó csillagjegy, aki megtanulta, hogy ha megpróbál ellenszegülni a változásnak, azzal csak saját magának okoz szenvedést. Ezért aztán, akárcsak a nád, hagyja, hogy a víz szabadon sodorja magával, megpróbál minél jobban alkalmazkodni a változásokhoz, mindaddig, amíg vissza tud nyúlni a gyökereihez.

10. Energikusak

Az Ikrek energikusak, dinamikusak és sokoldalúak, olyan emberek, akik valóban képesek a jelenben élni. Nem ragadnak meg a múltban, és nem élnek a jövő megtervezésének, inkább megpróbálják kihozni a legjobbat a JELEN pillanatból. Diplomatikusak, gyakran közreműködnek mások békekötésénél is, és amennyire csak lehet, kerülik a konfliktusokat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!