Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Nyakunkon az újév! A fogadalmak fontolgatása mellett, sokan morfondíroznak már azon, vajon mit ígér számukra az elkövetkező 365 nap. A csillagok ezúttal sem rejtegetik a választ. Rossz hír viszont, hogy a tizenkettőből mindössze három csillagjegyre kacsint rá 2019-ben a szerencse. Míg a jóhír az, hogy a többieknek sem lesz okuk panaszra.

Szóval, melyik az a három csillagjegy, melyhez kegyesek lesznek a bolygók 2019-ben?

Kos – e jegy szülöttjeinek már most fel kell készülniük a jelentős változásokra, főként a magánéletükben. A csillagok ugyanis új szerelmeket ígérnek, melyek később mesés szerelmi történetekké fejlődhetnek, boldogan-élnek-míg-meg-nem-halnak befejezéssel. A Kosok minden egyes hónap minden egyes napján megújuló energiára számíthatnak.

Ikrek – amennyiben még nem élsz tartós kapcsolatban, 2019-ben történik meg a nagy áttörés az életedben. Megismerkedsz valakivel, aki életed nagy szerelme lesz, arról viszont, hogyan tovább, egyedül te döntesz. Neked kell megtenned a döntő lépést. De azt is tudnod kell, hogy ha netán visszakoznál, a boldogság akkor is elkísér majd az év minden napján.

Oroszlán – végre elérkezett a te időd is, amikor egy egész esztendő csak rólad, érted szól. 2019-ben rád talál az igaz szerelem, és talán még a családalapítást is fontolóra veszed. A házasságban élő Oroszlánok ismét meggyőződhetnek afelől, hogy jól választottak. A facér Oroszlánok pedig olyan személlyel találkoznak majd, akik álomszéppé varázsolják az életüket.

És erre számíthat a többi csillagjegy a szerelem terén 2019-ben

Bika – a kapcsolatodra nehéz időszak vár, azonban csakis a kommunikáció által kaphatsz választ a téged aggasztó kérdésekre. Szerencsére, a történeted hepienddel végződik, így továbbra is meleg, harmonikus párkapcsolatban élhetsz.

Rák – kissé csalódott vagy, amiért ilyen sokáig kell várnod az igaz szerelemre. Viszont ha nem pánikolsz be, és megváltoztatod a hozzáállásod a környezeted irányába, talán még meg is lelheted a boldogságot. Rajtad múlik, hogy megtalálod-e a szíved párját, vagy éppen lelkesedéssel és harmóniával adózol a jelenlegi kapcsolatodnak.

Szűz – az év elején viharos időszakra kell számítanod, melyen azonban könnyedén túlteszed magad. A szingli Szüzek minden bizonnyal kerülni fogják a társaságot, és semmi kedvük nem lesz új kapcsolatba menekülni. Ám ezzel sem óvhatják meg magukat Ámor nyilaitól. Fontos, hogy tudj figyelmesen és objektíven mérlegelni. Lehet, hogy a személy, aki felbukkan az életedben, nem is érdemli meg az idődet vagy az energiád.

Mérleg – ahelyett, hogy fölöslegesen aggódnál, emlékezz csak vissza a párkapcsolatod fénykorára, illetve annak legszebb pillanataira. Ha nemrég kezdtél új kapcsolatba, nem árt, ha szemmel tartod a partneredet, és alaposan kielemzed őt. Ne feledd, semmi sem hozza közelebb egymáshoz az embereket, mint a kölcsönös érdeklődés.

Skorpió – ezen jegy szülöttei erős és szenvedélyes szerelmet élhetnek át 2019-ben. Bár az elején a Skorpiók érzéketlennek és ridegeknek tűnhetnek, ez csak egy remek álca, ami mögé elbújhatnak. A hideg és higgadt ábrázat ugyanis szenvedélyes, érző lelket takar. Hisz mindenki tudja róluk, mennyire érzékenyek. Egy Skorpió sose fogja világgá kürtölni az érzéseit, de ha igazán szeret valakit, annak lépten-nyomon feltárja a lelkét.

Nyilas – sportot űz a szerelemből. Mindig készen áll az új érzésekre és tapasztalatokra e téren, ez alól pedig 2019 sem lesz kivétel. Készülj hát fel arra, hogy rengetegszer fogsz szerelembe esni, hisz ez az a dolog, ami téged teljes mértékben meghatároz.

Bak – elérkezett a családi életed legboldogabb időszaka. Közted és a partnered közt minden idők legerősebb lelki és érzelmi köteléke húzódik, egyetlen feltétellel: ha képes leszel kordában tartani az irányítási mániádat. Egyébként sok összetűzésre és vitára számíthatsz.

Vízöntő – 2019-ben részed lesz úgy jóban, mint rosszban. Kilátásban van egy-két nagyon komoly beszélgetés a partnereddel, éppen ezért, az amúgy is paprikás hangulat fényében, kerüld a fölösleges veszekedéseket. Jóhír, hogy a viharfelhő előbb-utóbb arrébb vonul, és javulnak a dolgok. De ez csak abban az esetben lehetséges, ha mindketten egyformán akarjátok.

Halak – minden esély megvan arra, hogy te és a partnered az oltár előtt végezzétek. A szingli Halak pedig belebotlanak egy igazán különleges személybe, akitől képtelenek lesznek megválni. A szerencse is nekik kedvez, 2019 számukra ugyanis a megvalósítások és az összegzések éve lesz.