Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha gyereket szeretnél, és tudni akarod, hogy ez a csodálatos álmod teljesülni fog-e ebben az évben, akkor most az asztrológia segítségével megkapod a választ!

Az alábbi 4 csillagjegy számára a 2020-as év nagy változásokat tartogat, minden bizonnyal egy csodálatos kis teremtéssel ajándékozza meg az Élet őket!

Szűz

Nagyon logikus és kiszámítható személyiség vagy, mindig pontosan előre megtervezel mindent. Mindenben a tökéletességre törekszel, kemény és következetes munkával el is éred, amit szeretnél. Ha egy ideje próbálkoztok már a gyerekvállalással, de sikertelenül, akkor ez az év sokkal sikeresebb lesz. Ha már van gyereked, akkor bővülni fog a csodálatos családod, hangos lesz a ház a gyerekzsivajtól.

Skorpió

Lenyűgöző és lelkes személyiség vagy. Ha valamit kitalálsz, akkor mindent megteszel azért, hogy elérd a célod. A várandósság híre bizonyára nagy meglepetés lesz számodra, de miután túljutsz a kezdeti sokkon, akkor már sokkal rózsaszínebben látod már a jövőt. Egy darabig viszont eltart még, míg megszokod az anyává válás gondolatát, utána viszont imádni fogod a kilenc hónap minden pillanatát.

Bak

Nagyon ambíciós vagy, és mindent megteszel azért, hogy sikereket érj el az életed minden területén. Igen erős az anyai ösztönöd, nagyszerű anya lesz belőled. A világon mindennél jobban szereted a családodat, az első helyen állnak az életedben. Amikor megtudod, hogy gyereket vársz a hormonális változások következtében igen erős hangulatingadozással kell megküzdj, de, hogy könnyebben el tudd viselni ezt az állapotot, sokat segít a családod és a szeretteid.

Halak

A várandósság ideje alatt nagyon megviselnek a változások, szinte állandó rettegésben élsz, de közben nagyon várod már, hogy a kezedben tartsd a kis csöppséget. Kissé ellentmondásos számodra ez az időszak, hiszen egyik pillanatban szorongsz, míg a másikban a fellegekben jársz az örömtől. Azonban attól a perctől kezdve, hogy megszületett a kicsi, a legbátrabb anyatigrissé változol. A várandósság ideje alatt sajátíts el valamilyen relaxáló technikát, hogy kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb lehess.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!