KezdőlapHoroszkóp3 csillagjegy, aki soha nem mutatja ki, hogy mi rejtőzik a szíve...

3 csillagjegy, aki soha nem mutatja ki, hogy mi rejtőzik a szíve legmélyén!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vannak, akik már az első beszélgetés alkalmával őszintén feltárják a szívük legmélyebb titkait, míg mások sokkal zárkózottabbak, még a hozzájuk közelálló személyeknek sem mesélnek nagyon érzéseikről.

Az alábbi 3 csillagjegy szülöttei teljesen kiismerhetetlenek, hiába élnek hosszú ideje párkapcsolatban, inkább befelé fordulva oldják meg a problémáikat, nem beszélnek róluk, de nehezen fejezik ki szeretetüket is.

Skorpió

Teljesen kiismerhetetlen, általában nem szeret nyíltan beszélni arról, hogy mit érez, ne próbáld olyasmire kényszeríteni, amit nem akar.

Ha egy Skorpiót választottál párodul, a csillagok azt tanácsolják, légy vele türelmes, tartsd tiszteletben a magánszféráját, és ami a legfontosabb, segíts neki, hogy jól érezze magát a környezetedben, mert különben visszavonul a csigaházába, és semmit sem fog veled megosztani.

Az egyik ok, amiért nem beszél az érzéseiről már a kapcsolat elején, az, az, hogy arra vár, megéri-e a fáradságot. A hangulatáról nem beszél, mert fél, hogy kihasználják a gyenge pontját.

Vízöntő

Sokan azt mondják, hogy a Vízöntő jegyében született személy rideg és érzelmileg tartja a távolságot. Ő azonban azért ilyen, mert nem látja értelmét, hogy untasson az érzéseivel.

A Vízöntő egy független csillagjegy, inkább a saját problémáira összpontosít, szüksége van a terére, hogy kibontakozzon és élje az életét. Gyakran nem direkt zár ki az életéből, az érzéseiből, egyszerűen így szokta meg.

Egy Vízöntő pár mellett meg kell tanulnod türelmesnek és őszintének lenni. Ha érzi, hogy figyelsz rá és tiszteletben tartod a személyiségét, alkalmazkodni fog a változásokhoz és sokkal nyíltabb lesz.

Kos

A Kos az egyik legnehezebben megfejthető csillagjegy. Soha nem fogod megérteni, mi rejtőzik a lelkében, mert ezeket a mély érzelmeket legtöbbször magába zárja. Erős, és rendíthetetlen személynek mutatja magát, ritkán beszél olyan dolgokról, amelyek zavarják, bosszantják vagy nehéznek tűnnek számára.

Ha a dolgok nem mennek jól, a dühét nem tudja elrejteni, viszont szomorúságát, csalódottságát vagy félelmét soha nem mutatja ki. Bár sokszor úgy érezheted, hogy nagyon jól ismered, mégis sokszor előfordul, hogy valami meglepő vagy szokatlan dolgot tesz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet